چهارشنبه 11 شهریور 1405

قیمت خودروهای پرتیراژ ایران خودرو در بازار

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
قیمت خودروهای پرتیراژ ایران خودرو در بازار

براساس ارزیابی بازار امروز خودروهای داخلی با تغییر لاین بالاخره شکل افزایشی به خود گرفتند؛ بطوریکه امروز «دنا پلاس توربو اتوماتیک» در بازار افزایش 120 میلیونی داشت و رشد قیمت «هایما S7 پلاس» هم به 55 میلیون تومان رسید.

رصد بازار خودرو نشان دهنده آن است که «سمند LX با موتورEF7» با افزایش 2 میلیون تومانی در بازار 475 میلیونی تومان قیمت گذاری شد و «هایما S7پلاس» هم امروز افزایش 55 میلیونی را به خود اختصاص داد و در بازار یک میلیارد و 550 میلیونی شد.

اما «تارا دنده ای» هم در بازار 710 میلیون تومان قیمت خورد و رشد 15 میلیون تومانی داشت. از سوی دیگر ارزیابی‌ها نشان دهنده آن است که در میان خانواده دنا هم «دنامعمولی» در بازار 680 میلیون تومان قیمت گذاری شد و رشد 15 میلیونی را تجربه کرد، «دنا پلاس توربو اتومات» هم در بازار 850 میلیون تومان قیمت خورد و رشدی 18 میلیون تومانی را تجربه کرد. اما در میان پرطرفدارهای ایران خودرو امروز «پژو 207 دنده‌ای» هم در بازار 700میلیون تومان قیمت گذاری شد و رشدی 46 میلیونی داشت.

مشروح این گزارش را در اقصادنیوز با تیتر تغییر لاین قیمت پرطرفدارهای ایران خودرو؛ رشد قیمت در بازار + جدول بخوانید.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.