دوشنبه 27 مرداد 1404

لبنان

لبنان

وب‌گاه الف

اهالی هنر نسبت به حملات رژیم صهیونیستی و شهادت سیدحسن نصرالله دبیر کل حزب‌الله لبنان واکنش نشان دادند.

خبرگزاری تسنیم

شهادت سیدحسن نصرالله می‌تواند زمینه‌ساز تقویت اتحاد نیروهای مقاومت در منطقه شود. همان‌طور که در بیان رهبر معظم مقام رهبری آمده است، همه‌ی نیروهای مقاومت به‌ویژه حزب‌الله در کنار یکدیگر برای مبارزه با دشمن مشترک می‌ایستند.

خبرگزاری اکو نیوز

وب‌گاه دنیای اقتصاد

در ساختمان بیرونی مجلس شورای اسلامی در عزای شهادت سیدحسن نصرالله پرچم‌های سیاه و حزب‌الله لبنان نصب شده است.

خبرگزاری دانشجو

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو: یک سال اخیر در خاورمیانه، پر از اتفاقاتی بود که شوک‌های سیاسی را در پی داشت؛ دامنه برخی از این اتفاقات به داخل کشور نیز کشیده شد، اما علاوه بر آن، رخداد‌هایی هم بود که صرفا به داخل کشور مربوط می‌شد و نتیجه آن مضاف بر تنش‌های سیاسی، نوسانات اقتصادی در بازار‌های مختلف بود. از آنجا که خاورمیانه تامین‌کننده یک سوم نفت جهان به شمار می‌رود، طبیعی است که با اتفاقات...

خبرگزاری مهر

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: خواسته مجلس این است که یک اقدام محکم و شکننده علیه اسرائیل شود و محو رژیم هم به‌عنوان استراتژی نهایی باید در این نقشه دیده شود.

خبرگزاری میزان

نمایندگان مجلس در صحن علنی امروز مجلس طی سخنانی نسبت به ترور شهید سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان واکنش نشان دادند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: تصاویری از حال و هوای منزل شهید سردار عباس نیلفروشان منتشر شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

دکتر ابوالفضل نجارزاده رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها و مدیر عامل بانک‌ملی‌ایران در پی شهادت دبیرکل حزب‌الله لبنان سید حسن نصرالله پیامی را به شرح زیر صادر کرد:

خبرگزاری مهر

منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد همزمان با اعلام خبر شهادت سید حسن نصرالله بزرگ‌ترین پرچم کشور را به رنگ سیاه درآورد.

خبرگزاری مهر

جامعه اسلامی مهندسین در پی شهادت مظلومانه دبیرکل حزب الله لبنان، اعلام کرد: انتقام در برابر این جنایات هولناک که از نسل کشی در غزه تا ترور دسته جمعی را دربرمی‌گیرد، واژه کوچکی است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

خبرگزاری مهر

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: رژیم صهیونیستی و حامیان آن بدانند که مقاومت یک تفکر است و با حذف مجاهدان و فرماندهان مقاومت ذبح نخواهد شد.