جمعه 6 شهریور 1405

لبنان

لبنان

وب‌گاه دنیای اقتصاد

براساس پیگیری‌های انجام شده، سینماهای سراسر کشور از فردا چهارشنبه 11 مهر و از ساعت 16 نمایش فیلم‌ها را آغاز خواهند کرد.

وب‌گاه عصر ایران

دبیر شورای عالی امنیت ملی: مردم لبنان مطمئن باشند که حزب‌الله پس از این قدرتمندتر و صیقل دیده‌تر ظاهر خواهد شد. ما تجربه کرده‌ایم و از مبانی خودمان از قرآن کریم آموخته‌ایم که فرج در گرو شدت است. امروز این شدت برای مردم لبنان نوید بخش یک فرج بزرگ هست و برای همه مسلمانان انشاالله.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

محسن رضایی فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی خواستار اقدام شورای امنیت سازمان ملل برای توقف جنگ‌طلبی نتانیاهو شد.

خبرگزاری مهر

وب‌گاه گسترش

این بار هیچ خبری از اعلام قبلی حمله یا ملاحظات مربوط به برخی مسائل و خطوط قرمز وجود نخواهد داشت. حزب الله به صراحت اعلام کرده که وارد یک «افق جنگی باز» شده و یک جنگ تمام‌عیار بدون هیچ‌گونه خط قرمزی در پیش است. بنابراین، انجام هر نوع عملیاتی علیه رژیم صهیونیستی مجاز خواهد بود.

خبرگزاری تسنیم

سینماهای سراسر کشور بعد از چند روز تعطیلی به خاطر شهادت سیدحسن نصرالله و عزای عمومی، از فردا فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

وب‌گاه الف

«اویگدور لیبرمن» وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی خواستار حمله پیشدستانه به ایران شد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: رهبر انقلاب در پی شهادت سردار سرلشکر عباس نیلفروشان پیام تسلیت صادر کردند.

خبرگزاری مهر

وب‌گاه دنیای اقتصاد

منابع رسانه‌ای از انجام حملات جدید توسط ارتش اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت خبر دادند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: منابع رسانه‌ای از انجام حملات جدید توسط ارتش اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت خبر دادند.

وب‌گاه فرارو

یک هواپیمای ایرانی حامل کمک‌های بشردوستانه به شهروندان جنگ زده لبنانی وارد فرودگاه لاذقیه شد.

خبرگزاری مهر

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران در دفتر حزب‌الله لبنان در تهران، حضور یافت.

وب‌گاه عصر ایران

در اقدامی تلافی‌جویانه، مقاومت اسلامی لبنان با شلیک گسترده موشک‌های فادی 4، حدود 30 درصد از خاک فلسطین اشغالی را هدف قرار داد.