دوشنبه 23 شهریور 1405

لرستانی‌ها 35 هزار نامه برای رئیسی نوشتند

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
لرستانی‌ها 35 هزار نامه برای رئیسی نوشتند

در سفر رئیس جمهور به لرستان،35 هزار نامه مردمی برای رئیسی نوشته شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرگزاری مهر، علی اصغر صفری در سخنانی اظهار داشت: در یازدهمین سفر استانی رئیس جمهور به لرستان 35 هزار نامه مردمی دریافت شد.

وی عنوان کرد: با پایان دریافت نامه‌های مردمی، هم اکنون بیش از 300 نفر مشغول ثبت درخواست‌های مردمی، ارسال کد پیگیری و ارسال نامه‌ها به نهاد ریاست جمهوری و دستگاه‌های مربوطه هستند.

مسئول ستاد پاسخگویی بر خط و پردازش نامه‌های مردمی لرستان ادامه داد: در سفر رئیس جمهور به لرستان، ستاد بر خط 111 به منظور پاسخگویی به نامه‌ها و مطالبات مردمی در محل سالن ورزشی اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی لرستان فعال شد.

صفری بیان داشت: در این ستاد نیروهای مستقر با بهره گیری از 100 خط تلفن و 200 رایانه آماده پاسخگویی و ثبت درخواست‌ها و مطالبات مردمی شدند.

وی گفت: همچنین نامه‌های جمع آوری شده در جریان سفر رئیس جمهوری به لرستان نیز برای ثبت و رسیدگی در قالب سامانه الکترونیکی مردم و دولت، به این ستاد انتقال داده شدند.

مسئول ستاد پاسخگویی بر خط و پردازش نامه‌های مردمی لرستان افزود: مردم با شماره گیری 111 به سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت متصل و درخواست‌های خود را ثبت کرده اند.

همچنین بخوانید