لزوم تاسیس رشتههای بین رشتهای در حوزه بایو / علوم پایه موجب ضعف بنیادی شده است
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: یکی از زمینههای جذب سرمایه حوزه بایو است و باید رشتههای بین رشتهای در حوزه بایو که جدید و آینده نگر باشند تعریف شود و یا به سمت راه اندازی آموزشکده یا دانشکده با محوریت مهندسی علوم زیستی برویم.
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در همایش زیست فناوری که امروز در دانشگاه صنعتی خواجه نصیر برگزار شد، ضمن عرض تسلیت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی گفت: طی دو سال گذشته در زمینه بایودی فعالیتهای پراکندهی داشتیم که باید به پنج موضوع توجه شود که به عنوان مثال باید به دنبال پروژههای کلان ملی در حوزههای زیست فناوری باشیم که بازتاب عینی داشته باشیم و پروژههای بین المللی نیز تعریف شود.
خاکی صدیق ضمن اشاره به شرایط کنونی کشور گفت: باید بتوانیم با شرایط موجود سازوکاری را برای کشور ایجاد و مسیر را باز کنیم.
خاکی صدیق با تاکید بر اینکه باید به جذب سرمایه از خارج به داخل بپردازیم و تحریم حوزههای علمی را بشکنیم بیان کرد: یکی از زمینههای جذب سرمایه حوزه بایو است و باید رشتههای بین رشتهای در حوزه بایو که جدید و آینده نگر باشند تعریف شود و یا به سمت راه اندازی آموزشکده یا دانشکده با محوریت مهندسی علوم زیستی برویم.
خاکی صدیق گفت: علوم پایه موجب ضعف بنیادی شده است. اگر علوم پایه ضعیف شود در سالهای علوم مهندسی و دیگر علومها نیز ضعیف میشود.
- بیشتر بخوانید:
- با مشکل جا به جایی هرم تخصصی آموزش در کشور مواجهه هستیم
معاون وزیر علوم ادامه داد: یکی از راههای برون رفت از این موضوع توجه به رشتههای جدید است تا از علوم پایه استفاده میشود. علوم پایه میتواند در چندین رشته همانند حوزههای زیستی و زیست فناوری ورود پیدا کند.