لنگر انداختن کشتی استرالیایی با بیش از 100 مبتلا به کرونا در اروگوئه
یک کشتی مسافربری استرالیایی با بیش از 100 سرنشین مبتلا به کروناویروس وارد بندر "مونتهویدئو" شده و برای توفق به مدت دو هفته در سواحل اروگوئه لنگر انداخت.
به گزارش ایسنا، به دنبال توافق بین دولتهای اروگوئه و استرالیا، قرار است حدود 110 مسافر از کشتی "گرگ مورتیمر" تخلیه شده و پس از عبور از یک راهروی ضدعفونیکننده به فرودگاه بین المللی "مونتهویدئو" منتقل شوند تا از آنجا با یک پرواز چارتر مجهز به تجهیزات پزشکی به ملبورن بروند.
گردشگران استرالیایی و نیوزیلندی از جمله افرادی که آزمایش کرونای آنها منفی اعلام شده و سایر افرادی که ابتلای آنها به این ویروس تایید شده با اتوبوس و با اسکورت پلیس مستقیما و بدون ورود به ترمینال به باند فرودگاه وارد میشوند.
قرار بوده است این افراد در ساعات اولیه صبح امروز (شنبه) پرواز داشته باشند.
از 217 نفر مسافر و خدمه حاضر در این کشتی، تست کرونای 128 نفر مثبت اعلام شده است.
داخل هواپیما نیز ترتیب نشستن مسافران بر اساس نتایج تستهای کرونایشان و سطح مراقبتهای لازم برای هر بیمار خواهد بود.
این گردشگران در حال ماجراجویی در قاره جنوبگان، جزیره جورجیای جنوبی و جزیره فیل بودند که پس از اعلام قرنطینه و بسته شدن مرزهای آرژانتین و شیلی، نزدیکترین کشورهای آمریکای جنوبی به آنها سفرشان لغو شد.
در پی لغو این سفر، کشتی "گرگ مورتیمر" مجبور شد در بندر "مونتهویدئو" لنگر بیندازد که نزدیکترین بندری به آنها محسوب میشد که هنوز تعطیل نشده بود.
این کشتی از تاریخ 27 مارس در دهانه "ریو دلا پلاتا" لنگر انداخته بود. از آن زمان تاکنون هشت نفر با شرایط وخیم و در معرض خطر مرگ از این کشتی به بیمارستانهای "مونتهویدئو" منتقل شدهاند.
وزارت امور خارجه اروگوئه روز جمعه اعلام کرد این افراد در وضعیت پایداری قرار داشته و سه استرالیایی که تحت معالجه بیمارستانی قرار گرفتهاند مجاز به پرواز به ملبورن هستند، زیرا از نظر سلامت برای سفر در وضعیت مناسبی قرار دارند.
از دیگر افرادی که تحت درمان بیمارستانی هستند، دو استرالیایی تحت مراقبتهای شدید قرار داشته و یک عضو فیلیپینی از خدمه کشتی قرار است برای سپری کردن قرنطینه به کشتی بازگردد. دو نفر دیگر نیز یک گردشگر انگلیسی و یک خدمه فیلیپینی دیگر این کشتی هستند.
دولت اروگوئه اعلام کرده تمامی سرنشینان کشتی "گرگ مورتیمر" را مبتلا به کووید -19 میداند، هرچند تست کرونای برخی از آنها منفی اعلام شده است. در طول عملیات انتقال این افراد نیز هیچ گونه تماس انسانی وجود نخواهد داشت.
بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، پس از تخلیه برخی از سرنشینان، بیش از 80 عضو خدمه و حدود 20 اروپایی و آمریکایی در کشتی "گرگ مورتیمر" باقی خواهند ماند. از میان این افراد، آنهایی که تست کرونایشان مثبت اعلام شده باید در قرنطینه باقی بمانند تا تست کرونایشان منفی شود و سپس از طریق سائوپائولو به خانههای خود بازگردند. همچنین افرادی که پیشتر تست کرونایشان منفی اعلام شده بود، پس از دادن تستهای دوباره مجاز به بازگشت به خانههایشان هستند.
انتهای پیام