پنج‌شنبه 28 فروردین 1404

لواسان

لواسان

خبرگزاری مهر

یزدان‌شناس طبق گفته های همرزمانش در این دو گردان همچون امیر خلبان شهرام رستمی ریاست اسبق ستاد مشترک ارتش همواره جزو خلبانان برتر و ورزیده گردان محسوب می‌شد و همیشه مورد تشویق قرار می‌گرفت.

خبرگزاری مهر

پیکر امیر خلبان حسین یزدان‌شناس با حضور جمعی از خلبانان پیشکسوت نیروی هوایی به خاک سپرده شد.

خبرگزاری فارس

وب‌گاه دنیای اقتصاد

جواد انصافی، هنرمند رادیو و بازیگر طنز صداوسیما که همه او را با نام «عبدلی» می‌شناسند، می‌گوید دیگر در رادیو فعالیت ندارم

وب‌گاه عصر ایران

جواد انصافی هنرمند رادیو که با نام «عبدلی» شناخته می‌شود می‌گوید دیگر در رادیو فعالیتی ندارم.

وب‌گاه عرشه آنلاین

جواد انصافی هنرمند رادیو که با نام «عبدلی» شناخته می‌شود می‌گوید دیگر در رادیو فعالیتی ندارم.

وب‌گاه خبر آنلاین

روزنامه ایران نوشت: جواد انصافی هنرمند رادیو که با نام «عبدلی» شناخته می‌شود می‌گوید دیگر در رادیو فعالیتی ندارم.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

مرگ هولناک زوج جوان در ویلای لاکچری لواسان سبب صدور حکم متفاوت قاضی برای مقصر پرونده شد.

وب‌گاه عصر ایران

خبرگزاری تسنیم

سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به برپایی گردهمایی ائمه جمعه در 6 منطقه کشور، از تغییر ائمه جمعه 38 پایگاه در پنج ماه اخیر خبر داد و گفت: در 2 پایگاه آق قلا در استان گلستان و کرخه در استان خوزستان هم به تازگی امام جمعه معرفی و منصوب شده است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به برپایی گردهمایی ائمه جمعه در 6 منطقه کشور، از تغییر ائمه جمعه 38 پایگاه در پنج ماه اخیر خبر داد.

وب‌گاه عصر ایران

دوازدهمین سالگرد درگذشت مهندس عزت الله سحابی (‌دهم خرداد) در حالی از راه رسیده که امسال زری خانم دیگر نیست؛ همسر وفادار او - زرین دخت عطایی - که سال پیش درگذشت.

وب‌گاه فرارو

بحران‌های شهر‌های دیگر را باید ضرب در پنج یا شش کنیم تا به اوضاع تهران برسیم. علت به گردش اقتصادی تهران بازمی‌گردد. شرایط تحریم این وضعیت را هم تشدید می‌کند. کاهش سطح اشتغال و سرمایه‌گذاری در کشور هم تشدیدکننده این موضوع بوده است.

وب‌گاه فرارو

نظارتی بر پوشش گیاهی کوهستان‌های تهران نیست. 80 درصد پوشش گیاهی نقاطی همچون کوه‌های ولنجک، ارتفاعات روستای سولقان و بخش‌هایی که تردد گردشگر در آن زیاد است از دست رفته است و فقط مقدار کمی گیاهان خاردار باقی‌مانده است. به گفته محمودی از آنجایی که گیاهان انحصاری و منحصربه‌فرد در ارتفاعات زیاد رشد پیدا می‌کنند درنتیجه سودجویان به دنبال گیاهان بیشتر و خاص‌تر تا ارتفاع بالاتر هم پیش می‌روند.