شنبه 27 اردیبهشت 1404

لیونل مسی

لیونل مسی

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - با بیست و هفتمین بسته خبری گروه ورزشی ایرنا در ماه اسفند همراه باشید و از اخبار گوناگون امروز مطلع شوید.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - ستاره اسبق تیم ملی فرانسه گفت: لیونل مسی و کریستیانو رونالدو باهوش نیستند چرا که باید برای پایان دوران حرفه‌ای خود در فوتبال، چالش آسان تری انتخاب می‌کردند.

وب‌گاه خبر آنلاین

پیراهن ویژه پرسپولیس برای دربی رونمایی شد.

وب‌گاه خبر آنلاین

ورزش سه نوشت: وینگر تیم تراکتور به دلیل مشکلات مالی که با مدیران باشگاه داشت پیش از پایان فصل تبریز را ترک کرد.

وب‌گاه خبر آنلاین

ورزش سه نوشت: رونالدینیو، ستاره سابق بارسلونا، از لیونل مسی در برابر انتقادات حمایت کرد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - نمایش ضعیف ستاره گرانقیمت برزیلی‌ها در ترکیب تیم متمول فرانسوی موجب شده تا سران پاری‌سن ژرمن برای فروش «نیمار جونیور» پیش قدم شده و آن را به تیم سابقش پیشنهاد دهند.

وب‌گاه مشرق نیوز

برای دومین فصل پیاپی تیم هایی که مسی و رونالدو در آن عضویت دارند در جمع 8 تیم برتر اروپا حضور نخواهند داشت.

وب‌گاه خبر آنلاین

جرارد سیوانه، سرمربی بایرلورکوزن، از سردار آزمون به عنوان یکی از گزینه های جانشینی فلورین ویرتز مصدوم نام برده است.

وب‌گاه خبر آنلاین

کریستیانو رونالدو امشب بار دیگر مقابل اتلتیکو مادرید به میدان می رود.

وب‌گاه خبر آنلاین

دنیای اقتصاد نوشت: مجموع ارزش زوج تهاجمی تیم ملی 42 میلیون یورو می‌شود که اگر هر یورو را تقریبا 30 هزار تومان در نظر بگیریم، معادل ریالی آن عددی حدود 1260 میلیارد تومان را نشان می‌دهد. این مساله بخشی از ارزش بالقوه و توانایی‌های خط آتش تیم ملی را آشکار می‌کند؛ خطی که ما به درخشش آن در مرحله نهایی جام جهانی 2022 قطر حسابی دل خوش کرده‌ایم.

خبرگزاری تسنیم

ستاره برزیلی تیم فوتبال پاری‌سن‌ژرمن قصدی برای جدایی از این تیم ندارد.

وب‌گاه عصر ایران

همه این نکات و ملاحظات دال بر این است که بسیاری از کارشناسان و طرفداران فوتبال باید درباره جایگاه لیونل مسی در تاریخ فوتبال تجدید نظر کنند. در واقع نباید تسلیم "فضای زمانه" و "اتمسفر دوران" شوند.

خبرگزاری تسنیم

نشریه ورزشی معتبر کشور فرانسه درباره آینده مهاجم پاری‌سن‌ژرمن پس از حواشی اخیر این تیم در بازی خانگی‌اش برابر بوردو گمانه‌زنی‌هایی انجام داده است.

وب‌گاه فرارو

یکشنبه و در بازی پی اس جی و بوردو، هواداران تیم پاریسی خشم خود را از حذف از لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادرید را بروز دادند و لیونل مسی ستاره آرژانتینی تیمشان را به شدت هو کردند.