پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

لیگ برتر زورخانه‌ای | فتوت شاهرود قهرمان مسابقات 1400 شد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
لیگ برتر زورخانه‌ای | فتوت شاهرود قهرمان مسابقات 1400 شد

در فینال رقابت‌های لیگ برتر ورزش‌های زورخانه‌ای سال 1400 باشگاه فتوت شاهرود فاتح این دوره از مسابقات با عنوان جام شهدای بسیج شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی، بر همین اساس سومین هفته این رقابت ها امروز پنجشنبه 2 دی ماه با حضور تیمهای هیئت زورخانه ای استان اصفهان، فتوت شهرداری شاهرود، صنعت مس رفسنجان و امیرکبیر مشهد در سالن شهید افراسیابی واقع در مجموعه ورزشی شهید شیرودی برگزار گردید که در نهایت باشگاه فتوت شاهرود در مصافی نفس گیر و بسیار نزدیک با هیئت ورزش های زورخانه ای اصفهان، توانست عنوان قهرمانی لیگ برتر زورخانه ای سال 1400 را از آن خود کند.

بنابراین گزارش تیم هیئت ورزش های زورخانه ای استان اصفهان مقام دوم و هر دو باشگاه صنعت مس رفسنجان و باشگاه امیرکبیر مشهد در مقام سوم مشترک قرار گرفتند. تجلیل از خانواده شهیدان مدافع حرم سردار حسین پورجعفری و مسعود عسگری از دیگر مواردی است که در حین برگزاری مراحل نیمه نهایی و فینال انجام و جریان این رقابت ها به صورت زنده و مستقیم از شبکه های ورزش و سه سیما برای علاقمندان به رشته ملی پخش گردید. انتهای پیام /