پنج‌شنبه 6 آذر 1404

لیگ قهرمانان آسیا

لیگ قهرمانان آسیا

وب‌گاه فرارو

عیسی آل‌کثیر تصمیم گرفت تا بعد از بازی‌های آسیایی در فضای مجازی فعالیتی نداشته باشد.

خبرگزاری دانا

مدیر تیم پرسپولیس گفت: الهلال اینقدر بازیکن دارد که فرقی نمی‌کند چه کسی بازی کند و چه کسی روی نیمکت بنشیند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس درباره وضعیت مصدومیتش توضیحاتی را بیان کرد.

خبرگزاری تسنیم

با وجود حضور اعضای تیم فوتبال پرسپولیس در فرودگاه، هنوز اجازه پرواز سرخپوشان صادر نشده است.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: دیدار با الهلال عربستان یک فینال زودرس برای ما در لیگ قهرمانان آسیا است.

خبرگزاری مهر

سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: امیدوارم در لیگ قهرمانان آسیا قهرمان شویم و حالا حالاها خبر خوب داشته باشیم.

وب‌گاه مشرق نیوز

سرمربی تیم پرسپولیس گفت: درخواستی از کادر فنی تیم ملی داشتیم که با آن مخالفت شد، اما از آنها دلگیر نیستیم، چرا که اولویت‌مان تیم ملی است.

خبرگزاری میزان

سرپرست تیم پرسپولیس گفت: توانایی گرفتن میزبانی را نداریم و 2 سال است که در خانه خود بازی نکرده‌ایم.

وب‌گاه خبر آنلاین

قرمزها امروز تهران را به مقصد جده ترک کردند.

خبرگزاری میزان

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: درخواستی از کادر فنی تیم ملی داشتیم که با آن مخالفت شد، اما از آن‌ها دلگیر نیستیم، چرا که اولویت‌مان تیم ملی است.

خبرگزاری میزان

کاروان تیم فوتبال پرسپولیس برای برگزاری دیدار با الهلال راهی عربستان شدند.

وب‌گاه مشرق نیوز

کاروان تیم فوتبال پرسپولیس برای برگزاری دیدار با الهلال راهی عربستان شدند.

خبرگزاری مهر

در حالی که قرار بود کاروان تیم پرسپولیس پیش از ظهر امروز تهران را به مقصد ریاض ترک کند اما هنوز این پرواز انجام نشده است.

خبرگزاری مهر

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه رویارویی این تیم با الهلال در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا یک فینال زودرس است، گفت: فکر می‌کنم در این مسابقه نتیجه خوبی بگیریم.

خبرگزاری مهر

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: دیدار ما با الهلال جنگ نابرابر است ولی امیدوارم به فینال لیگ قهرمانان آسیا برسیم.