مؤمنی شریف خود را وقف انقلاب کرد، نه انقلاب را وقف خود
هدایتالله بهبودی در یادداشتی کوتاه به برخی از ویژگیهای محسن مؤمنی شریف اشاره کرده است و او را مدیری توصیف کرده که خود را وقف انقلاب کرد، نه انقلاب را وقف خود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، هدایتالله بهبودی، نویسنده و پژوهشگر، که سالها در حوزه هنری به عنوان مدیر دفتر ادبیات انقلاب فعالیت کرده است، در یادداشتی کوتاه درباره خدمات محسن مؤمنی شریف به ادبیات و هنر انقلاب اسلامی نوشته است:
حوزه هنری نهادی حلال زاده است و حال و روز آن در این چهل و اندی سال تابعی از روزگار انقلاب اسلامی بوده، هست و خواهد بود. محسن مومنی شریف هنگامی که بر کرسی این نهاد نشست، هم جوان بود و هم محرم.
او به سبک مدیرانی که خود را وقف انقلاب میکنند و نه انقلاب را وقف خود، کار کرده است. پایداری و ریاضت 12 ساله او در این منش ستودنی است. روزگار امروز انقلاب چنین میگوید.
***
منیژه آرمین، نویسنده آثاری چون «شب و قلندر» و «شباویز»، نیز در یادداشتی کوتاه مؤمنی شریف را «مدیری بدون زنگارهای اداری» توصیف میکند و مینویسد:
سالها گذشته از زمانی که ایشان را در کارگاه قصه و رمان می شناختم. اگرچه بعدها رئیس شد ولی جوگیر ریاست نشد. آقای مؤمنی در روشناییهای ذهن من تصویری است مانا از یک برادر صمیمی، از یک دوست واقعی و بدون زنگارهای اداری و محیطی.
خداحافظی را دوست ندارم و امیدوارم ایشان را در جایگاهی دیگر از فرهنگ همچنان حس کنم. هرکجا رفت خدایا به سلامت دارش.
یادداشت | اخلاص به چاک پیرهن نیست یادداشت | رئیس بود، اما ریاست پیشه او نبود یادداشت | آن نام بامسما یادداشت | مدیر مکتب سلیمانیانتهای پیام /