شنبه 15 شهریور 1404

مادران با تربیت نسلی کتابخوان می‌توانند فرهنگ جامعه را ارتقاء دهند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
مادران با تربیت نسلی کتابخوان می‌توانند فرهنگ جامعه را ارتقاء دهند

مهدیان پور گفت: بانوان نقش بی‌بدیلی در توسعه شاخص‌های فرهنگی و اجتماعی دارند و مادران با تربیت نسلی کتابخوان می توانند فرهنگ جامعه را ارتقاء دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سرپرست کتابخانه های عمومی استان مرکزی در امضای تفاهم نامه همکاری ادارات کل کتابخانه‌های عمومی و دفتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی گفت: بانوان نقش بی بدیلی در توسعه شاخص های فرهنگی و اجتماعی دارند و مادران با تربیت نسلی کتابخوان می توانند فرهنگ جامعه را ارتقاء دهند.

مهدیان پور افزود: افزایش سطح آگاهی و مشارکت بانوان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه که نقشی انکار ناپذیر در توسعه فرهنگی جامعه دارد، می تواند حرکت در مسیر نهادینه کردن فرهنگ مطالعه و کتابخوانی را شتاب بخشیده و آن را هموارتر سازد.

وی ادامه داد: ارائه تسهیلات و تخفیف نیم بهاء عضویت برای کارکنان اداره کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی و کلیه مشاورین بانوان دستگاه‌های اجرایی سطح استان، همکاری مشترک در برگزاری کارگاه‌های آموزشی مرتبط با دستورالعمل ابلاغی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، همکاری و پیگیری جهت تجهیز و راه‌اندازی کتابخانه «ویژه مادر و کودک» در شهرستان اراک، همکاری با دستگاه‌های اجرایی سطح استان جهت برگزاری مسابقات کتاب‌خوانی در قالب سامانه «سماک» سامانه آنلاین و برخط برگزاری مسابقات کتاب‌خوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، تقویت و ارتقا سطح علمی و فرهنگی اعضای کتابخانه ها و خانواده ها با بهره گیری طرفین از ظرفیت ها و فرصت های پژوهشی مرتبط با حوزه زنان و خانواده از تعهدات اداره کل کتابخانه های عمومی استان مرکزی در این تفاهم نامه خواهد بود.

تهیه بانک اطلاعاتی بانوان نویسنده بومی استان مرکزی

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی نیز در این نشست بر لزوم هم افزایی دستگاه های اجرایی در آگاهی بخشی بانوان تاکید کرد و گفت: تکمیل و گسترش منابع تخصصی زنان و همکاری در تامین کتاب های ویژه مادران، اطلاع رسانی مناسب به منظور ترغیب هرچه بیشتر خانواده ها به ویژه بانوان به عضویت در کتابخانه های عمومی و بهره برداری از منابع و خدمات کتابخانه ها، همکاری جهت معرفی مدرس و محتوای آموزشی به منظور برگزاری دوره های آموزشی مشترک در کتابخانه های عمومی سطح استان، اجرای برنامه ها و طرح های پژوهشی پیشنهادی و همکاری های مشترک در حوزه زنان و خانواده با مجموعه نهاد کتابخانه های عمومی از مواردی است که استانداری مرکزی در این تفاهم نامه متعهد به اجرای آن می باشد.

مفتح زاده گفت: همکاری در تهیه بانک اطلاعاتی بانوان نویسنده بومی استان مرکزی و همچنین مشارکت در تهیه بسته های آموزشی با موضوعات مرتبط با ابلاغ دستورالعمل سیاستهای جمعیتی از دیگر تعهدات دفتر امور زنان و خانواده استانداری خواهد بود.

مشارکت در برگزاری مسابقات کتابخوانی، نشست های کتابخوان، جلسات نقد و بررسی و رونمایی کتاب، همایش ها و جشنواره های مشترک علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی با موضوعات مرتبط در دفتر امور زنان و خانواده و اداره کل کتابخانه های عمومی با هدف افزایش سطح آگاهی و مشارکت بانوان، ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با بهره گیری از توان و ظرفیت کتابخوانی و تبدیل آن به معارف عمومی در بین آحاد جامعه و برگزاری کارگاه های آموزشی مشترک بویژه در سطح روستاها با هدف گسترش کتابخوانی و آشنایی خانواده ها با جایگاه و نقش مادر و خانواده در جامعه از دیگر مفاد این تفاهم نامه است که به مدت 2 سال به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام /