پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

مبارزه دادگستری قزوین با مفسدان به تاسی از امام حسین (ع) بی‌امان است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مبارزه دادگستری قزوین با مفسدان به تاسی از امام حسین (ع) بی‌امان است

قزوین - ایرنا - رییس کل دادگستری استان قزوین گفت: دستگاه قضا با تاسی بر هدف والای امام حسین (ع) ضمن ایجاد تحول در سیاست‌های خود، مبارزه بی امان و بدون اغماض را در برابر مفسدان و ظلم کنندگان به اقشار جامعه آغاز کرده و با جدیت پیگیری می‌کند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین نورالله قدرتی روز سه شنبه با تسلیت ایام عزاداری سید و سالار شهیدان، افزود: امام حسین (ع) هدف قیام خود را اصلاح امت جدشان اعلام کردند و هدف ایشان بر پایه کسب مقام و ثروت نبود و بر بستری از دین مداری شکل گرفته بود.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف مهم امام حسین (ع) اجرای عدالت بود، گفت: هر کس، حاکم ظالمی را مشاهده کند و در مقابل آن، عکس العمل یا رفتاری از خود بروز ندهد خداوند او را به همان ظالم ستمگر گرفتار می‌کند.

مقام ارشد قضایی استان بیان داشت: باید در باورها، اخلاق و رفتار به امام حسین (ع) و یاران با وفایش اقتدا کنیم و از آن بزرگواران درس بگیریم.

وی افزود: خدمت به مردم و تلاش در جهت حل مشکل و گرفتاری از ارباب رجوع موجب جلب رضایت خداوند شده و خشنودی اهل بیت (ع) به ویژه در این ایام، عنایت اباعبدالله الحسین (ع) را در پی خواهد داشت.

رییس کل دادگستری استان قزوین در ادامه افزود: امر به معروف و نهی از منکر، حمایت از حق و مبارزه با باطل، تشکیل حکومت اسلامی و مبارزه با جهل از دیگر اهداف امام حسین (ع) بوده است.

وی در خصوص پویش هر خانه، یک حسینه، یک پرچم، تصریح کرد: دستگاه قضایی استان از این پویش حمایت کامل کرده و خانه تمامی کارکنان این دستگاه یک حسینه در عزای امام حسین و یارانشان خواهد بود.

*س_برچسب‌ها_س*