متخلفان شکار در منطقه حفاظت شده هلن چهارمحال وبختیاری دستگیر شدند
![متخلفان شکار در منطقه حفاظت شده هلن چهارمحال وبختیاری دستگیر شدند](https://media.mehrnews.com/old/Larg1/1392/06/30/IMG09444526.jpg)
شهرکرد - سرپرست ادارهکل محیطزیست چهارمحال و بختیاری گفت: متخلفان شکار و صید در منطقه حفاظت شده هلن این استان دستگیر شدند.
شهرکرد - سرپرست ادارهکل محیطزیست چهارمحال و بختیاری گفت: متخلفان شکار و صید در منطقه حفاظت شده هلن این استان دستگیر شدند.
به گزارش خبرگزاری مهر، سعید یوسفپور بیان کرد: مأموران ادارهکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری در عملیات گشت و کنترل شبانه منطقه حفاظت شده هلن این استان 4 قبضه اسلحه از متخلفان کشف و ضبط کردند. وی افزود: مأموران ادارهکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری 2 متخلف صید غیرمجاز ماهی را هم در منطقه حفاظت شده هلن دستگیر کردند. یوسفپور تصریح کرد: از این متخلفان یک دستگاه موتور برق و 6 قطعه ماهی کشف و ضبط شده است. وی یادآور شد: همچنین یک متخلف زندهگیری غیرمجاز پرندگان دستگیر و از وی 2 قطعه سهره و مقداری ادوات زندهگیری پرندگان کشف و ضبط شد. یوسفپور تأکید کرد: تمامی متخلفان پس از تشکیل پرونده برای سپری شدن مراحل قانونی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفتند.