دوشنبه 26 مرداد 1405

متقاضیان طرح خودرو‌های فرسوده در صف عادی قرار نمی‌گیرند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
متقاضیان طرح خودرو‌های فرسوده در صف عادی قرار نمی‌گیرند

بنابر اعلام وزارت صمت در طرح جایگزینی خودروهای فرسوده که در مرحله دوم فروش یکپارچه قرار دارد، در صف انتظار خودروهای طرح عادی قرار نمی‌گیرند.

طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، آن‌هایی که در طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده شرکت خواهند کرد، در صف انتظار خودرو‌های طرح عادی قرار نمی‌گیرند و در زمان کوتاه‌تری می‌توانند محصول خود را دریافت کنند.

در مرحله دوم فروش یکپارچه خودروها، طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده هم به دو طرح ویژه متقاضیان عادی و طرح جوانی جمعیت (ویژه مادران) اضافه شده است. در این طرح که همه شرایط عمومی و اختصاصی همچون داشتن گواهینامه رانندگی معتبر، عدم خرید یا تحویل خودرو از خودروسازان داخلی در 48 ماه گذشته، هر کدملی یک دستگاه و... لحاظ می‌شود و طبق تاکید مدیر سامانه یکپارچه تخصیص خودروها، تعریف حساب وکالتی و مسدود کردن 100 میلیون تومان در این حساب هم پیش‌شرط اصلی است.

متقاضیان طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده در یک گروه (جدا از متقاضیان عادی) قرار خواهند گرفت و قرعه کشی نوبت دهی میانشان انجام و اولویت بندی می‌شوند. تنها تفاوت آن با دو طرح دیگر (عادی و مادران) این است، طبیعتا شرط پلاک انتظامی فعال به‌نام متقاضی، محدودیت نیست؛ اما باید در نظر داشت که متقاضیانی می‌توانند در این طرح شرکت کنند که خودروی فرسوده آن‌ها مدل 1385 یا قبل از آن باشد و بایستی پلاک و سند خودرو فرسوده به نام خود متقاضی باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی