شنبه 2 فروردین 1404

متوسط تعداد پرواز‌های خارجی روزانه به 300 پرواز رسید

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
متوسط تعداد پرواز‌های خارجی روزانه به 300 پرواز رسید

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در نخستین روز سال 1404، با حضور در فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) در دیدار با متخصصان شرکت فرودگاه‌ها، ضمن تبریک سال نو، از خدمات شبانه‌روزی آنها در صنعت هوانوردی کشور تقدیر و تشکر کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان محمد امیرانی در این بازدید با متخصصان اداره کنترل ترافیک هوایی، اداره ارتباطات و ناوبری هوایی و اداره مخابرات فناوری اطلاعات هوانوردی و برج مراقبت پرواز نشست صمیمی برگزار کرد و از خدمات این متخصصان در فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) قدردانی کرد.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و هیات همراه در این بازدید که توسط جواد صالحی معاون بهره‌برداری شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) همراهی می‌شد، از بخش‌های مختلف برج مراقبت پرواز فرودگاه حضرت امام (ره) بازدید کرد.

در این بازدید که همزمان با انجام پرواز‌های نوروزی انجام شد، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در جریان آخرین وضعیت پرواز‌های نوروزی فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) قرار گرفت که در حال حاضر به‌طور متوسط روزانه به بیش از 200 پرواز رسیده است.

همزمان با نخستین روز بهار سال 1404، امیرانی در نشست صمیمی با کارشناسان اداره مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها در کنار سفره هفت سین نوروزی به صحبت‌های این متخصصان و جوانان توانمند صنعت هوانوردی گوش فرا داد.

همچنین مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در طبقه هفتم و دوم برج مراقبت پرواز فرودگاه امام خمینی (ره) در دیدار با متخصصان اداره ارتباطات و ناوبری هوایی و اداره مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی ضمن خداقوت به آنها، از نقش آفرینی متخصصان صنعت هوانوردی در ایمنی پرواز‌های نوروزی این فرودگاه قدردانی کرد.

در بازدید مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، احمد نیکنام مدیرکل کنترل ترافیک هوایی، علیرضا اسماعیل‌نیا مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی، علی مصطفوی نماینده اجرایی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و محمدرضا یاوری دبیرکل جامعه متخصصین مراقبت پرواز ایران حضور داشتند.

در این بازدید و طبق گزارشی که از آخرین وضعیت پرواز‌های نوروزی به معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ارائه شد، از 23 تا 30 اسفندماه سال گذشته در مجموع با انجام 1283 پرواز 179 هزار و 487 مسافر در فرودگاه امام خمینی (ره) اعزام و پذیرش شده‌اند و متوسط پرواز‌های روزانه این فرودگاه به 200 پرواز افزایش یافته است.

روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران