مجلس شورای اسلامی
مجلس شورای اسلامی
محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی گفت: خداوند را شاکرم که ما نمایندگان مردم ایران افتخار حضور قهرمانان و پهلوانان ملی را در جمع خودمان داریم.
طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی و برخی از احکام راجع به مهریه، برای اصلاح به کمیسیون حقوقی مجلس ارجاع شد.
قالیباف طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی و برخی از احکام راجع بهمهریه را برای اصلاح به کمیسیون قضایی و حقوقی ارجاع کرد.
رئیس مجلس، ادعای نماینده تهران مبنی بر جلوگیری قالیباف از مطرح شدن طرح نمایندگان درباره خروج از NPT در جلسه غیرعلنی را رد کرد و آن را خلاف واقع دانست.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی حذف چهار صفر از پول ملی را تصویب کردند.
رئیس فدراسیون کشتی با حضور در مجلس شورای اسلامی از نمایندگان خواست توجه ویژه تری به ورزش به خصوص کشتی داشته باشند.
رئیس فدراسیون کشتی با تاکید بر اینکه کشتی محل وفاق ملی است نه نفاق، عنوان کرد: طیفهای مختلف نمایندگان مجلس شورای اسلامی از کشتی حمایت کردند و ما نگذاشتیم فدراسیون کشتی هیچگاه سیاسی شود چراکه کشتی متعلق به نظام و مردم آن است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شروع اجرای فوری طرح کالابرگ الکترونیک لازمه بهبود معیشت مردم است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیری بیوقفه قوانین برنامه هفتم توسعه برای رفع ناترازی انرژی و تامین مسکن دو اولویت حیاتی است که مجلس و دولت را ملزم به همکاری نزدیک میسازد.
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: احترام نظامی زارع به پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، پیروزی در رقابت ورزشی را به نمادی از وفاداری ملی تبدیل کرد که هم دشمن را عصبانی و هم دوستان را شاد کرد.
در جلسه غیرعلنی امروز مجلس پیراهن تیم ملی کشتی به قالیباف اهدا شد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی حذف چهار صفر از پول ملی را تصویب کردند.
رئیس فدراسیون کشتی با تاکید بر اینکه کشتی محل وفاق ملی است نه نفاق، عنوان کرد: طیفهای مختلف نمایندگان مجلس شورای اسلامی از کشتی حمایت کردند و ما نگذاشتیم فدراسیون کشتی هیچگاه سیاسی شود چراکه کشتی متعلق به نظام و مردم آن است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اجرای فوری طرح کالابرگ الکترونیک، این طرح را راهکاری برای مهار هدررفت منابع ارزی، حفظ قدرت خرید مردم و تحقق عدالت اقتصادی دانست. او همچنین با گرامیداشت هفته نیروی انتظامی، نقش پلیس را در ایجاد امنیت پایدار و تقویت سرمایه اجتماعی ستود.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا حذف چهار صفر از پول ملی را تصویب کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی کشور، حذف چهار صفر از پول ملی را تصویب کردند.