چهارشنبه 28 مرداد 1405

مجلس «قانع» شد | عبدالملکی در صحن: وزارت کار را طبق قولم به رئیس جمهور، پاکسازی کردم / 300 انتصاب داشتیم

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
مجلس «قانع» شد | عبدالملکی در صحن: وزارت کار را طبق قولم به رئیس جمهور، پاکسازی کردم / 300 انتصاب داشتیم

جماران نوشت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که امروز در مجلس حاضر شده بود، گفت: در دولت گذشته وزارت خانه تعاون تبدیل به یک وزارت خانه سیاسی و امنیتی شده بود و خویشاوندان مسئولان، فعالان رسانه‌ای ستادها، متحصنین مجلس ششم، محکومین فتنه 88 و متجاهر به شعار اسلامی استخدام شده بود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز در صحن علنی مجلس در پاسخ به سوال ناصر موسوی لارگانی درباره انتصابت او در این وزارتخانه با اشاره به استخدام 39 نفر از «جوانان انقلابی گام دومی» گفت: گفته می‌شود که این نیروهای جوان نیروهای سیاسی هستند، البته درمیان آن‌ها طیف‌های سیاسی مختلف حضور دارند اما نگاه و طیف سیاسی در انتصاب آن‌ها اثرگذار نبوده است.

حجت‌الله عبدالملکی گفت: از آقای موسوی لارگانی برای فراهم کردن فرصت گفت‌وگو با نمایندگان محترم را فراهم کرده از ایشان تشکر می‌کنم، البته من لازم بود که بیشتر گزارش می‌دادم.

عبدالملکی ادامه داد: ما در مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سطوح مختلف در سطح کشور 300 انتصاب داشتیم که از این تعداد 237 نفر از همکاران خود وزارتخانه هستند، 34 نفر از آن‌ها کسانی هستند که قبلاً در وزارتخانه مسئولیت داشتند در گذشته اما به دلیل سلایق سیاسی و.... این‌ها را کنار گذاشتند. از جمله این افراد رییس سازمان بهزیستی و معاون پارلمانی وزارتخانه هستند که چنین سوابقی دارند.

بیشتر بخوانید:

  • افشاگری تکان‌دهنده موسوی لارگانی علیه وزیر کار / وزارتخانه را مثل غنیمت جنگی بین شرکایتان تقسیم کردید

وی اضافه کرد: در کنار این عزیزان 39 نفر از جوانان انقلابی گام دومی یعنی همان کسانی که تاکید رهبری هم بوده استفاده از جوانان مومن و انقلابی، استفاده کردیم.

وزیر تعاون ادامه داد: مردمی بودن و پاکدست بودن دو ویژگی مهم مدنظر ما بود که در اثر آن دو اتفاق رخ داد یکی جوان تر شدن مدیریت وزارتخانه و همینطور تخصصی شدن که 5/5 سال سن مدیران و 50درصد تخصص افزایش پیدا کرده است.

عبدالملکی همچنین اظهار داشت: گفته می‌شود که این نیروهای جوان نیروهای سیاسی هستند، البته درمیان آن‌ها طیف های سیاسی مختلف حضور دارند اما نگاه و طیف سیاسی در انتصاب آن‌ها اثرگذار نبوده است.

وی گفت: بیش از 80 درصد استخدام‌های ما از همکاران وزارتخانه بوده است، آقای موسوی لارگانی گفتند استعلاماتی در خصوص این افراد گرفته نشده است؛ لیست استعلامات آقای رئیس می‌دهم تا ملاحظه کنند.

وزیر کار ادامه داد: آقای لارگانی به اعتراضات در خود وزارت خانه اشاره کردند با روی کار آمدن دولت مردمی و عدالت گرا این حس نه فقط در همکاران من بلکه در دیگران هم به وجود آمد که در پرداخت حقوق و دستمزد به سمت عدالت برویم که آقای رئیس جمهور این دستور را دادند.

وی افزود: قصد پرداختن به دولت‌های گذشته را ندارم اما در دولت گذشته وزارت خانه تعاون تبدیل به یک وزارت خانه سیاسی و امنیتی شده بود و خویشاوندان مسئولان، فعالان رسانه‌ای ستادها، متحصنین مجلس ششم، محکومین فتنه 88 و متجاهر به شعار اسلامی استخدام شده بود و طبق قولی که به رئیس جمهور و این مجلس خدمت گذار دادم وزارت خانه را از افراد ناصالح پاک کردمو امانت را به امانت داران سپردم.

مجلس از پاسخ‌های وزیر کار به سوال موسوی لارگانی قانع شد

پس از پاسخ عبدالملکی، نمایندگان در آرای خود اعلام کردند که از پاسخ‌های وزیر کار به سوال موسوی لارگانی قانع شده‌اند.

پاسخ‌های عبدالملکی به موسوی لارگانی با حضور 235 نماینده به رأی گذاشته شد که پس از پایان رأی‌گیری با 122 رأی موافق، 101 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از 231 رأی مأخوذه، نمایندگان مجلس اعلام کردند از پاسخ‌های عبدالملکی قانع شده اند.

21217

کد خبر 1627068
مجلس «قانع» شد | عبدالملکی در صحن: وزارت کار را طبق قولم به رئیس جمهور، پاکسازی کردم / 300 انتصاب داشتیم 2