سه‌شنبه 3 شهریور 1405

محتکران اقلام بهداشتی زیر چتر اطلاعاتی پلیس / تشدید نظارت ها بر واحدهای صنفی

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
محتکران اقلام بهداشتی زیر چتر اطلاعاتی پلیس / تشدید نظارت ها بر واحدهای صنفی

جانشین فرماندهی انتظامی استان از تشدید نظارت های اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس بر واحدهای صنفی خبر داد و گفت: محتکران اقلام بهداشتی زیر چتر اطلاعاتی پلیس هستند و با آنان برخورد قاطع می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سرهنگ"یوسف سپهوند" جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی امروز در قرارگاه پدافند زیستی فرماندهی انتظامی استان مرکزی با اشاره به تاکید بر رعایت توصیه های بهداشتی در یگان های انتظامی و مراجعان به این یگان ها به منظور پیشگیری از شیوع کرونا ادامه داد: در کلیه یگان های انتظامی به ویژه در حوزه خدمات پلیس راهنمایی و رانندگی، برنامه ریزی لازم برای ارائه خدمات انتظامی به شهروندان بدون مراجعه حضور آنان در دستور کار قرار گیرد.

وی در ادامه آگاه سازی عمومی در خصوص چگونگی بهره مندی شهروندان از خدمات غیرحضوری پلیس از طریق اپلیکیشن ها و خدمات آنلاین را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: بایستی با یک بسیج همگانی در مبارزه با بیماری کرونا عزمی جهادی داشت و با آگاه سازی عمومی در عرصه سلامت و ایمنی شهروندان بیش از پیش اهتمام داشت.

جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی بر تقویت و تشدید طرح های مشترک پلیس و مراکز بهداشت در سراسر استان بر واحدهای صنفی اشاره داشت و گفت: با برنامه ریزی و هماهنگی های انجام شده، این طرح های نظارتی با جدیت هر چه بیشتر ادامه خواهد داشت و واحدهای صنفی هدف از جمله سفره خانه ها، قهوه خانه ها، رستوران ها، تالارباغ ها، هتل ها، مسافرخانه ها و... به صورت مستمر مورد رصد و نظارت قرار خواهند گرفت.

سپهوند در ادامه با اشاره به عزم قاطع پلیس و دستگاه قضاء در برخورد با احتکارکنندگان اقلام بهداشتی مورد نیاز شهروندان بیان داشت: احتکار کنندگان بدانند که زیر چتر اطلاعاتی پلیس قرار داشته و با هر گونه فرصت طلبی و سودجویی در این خصوص قاطعانه و بدون هیچ گونه چشم پوشی برخورد خواهد شد.

وی همچنین از همه شهروندان درخواست کرد در صورت داشتنن هر گونه اطلاعات در خصوص احتکار اقلام بهداشتی از سوی معدود افراد سودجو، مراتب را برای بررسی از طریق تلفن 110 به پلیس گزارش کنند.

انتهای پیام /