محدودیتی برای تامین قیر رایگان وجود ندارد / دهیاران هر چقدر زیرسازی معابر روستایی انجام دهند، قیر رایگان تحویل میگیرند
یاوری با بیان اینکه برای آسفالت معابر روستایی هیچ محدودیتی از لحاظ تامین قیر رایگان نداریم، گفت: دهیاران هر مقدار زیرسازی معابر روستایی داشته باشند به آنها قیر رایگان تحویل داده می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مسعود یاوری، فرماندار خلیل آباد در گفتگو با خبرنگار صبح توس؛ با اشاره به اینکه دولت توجه ویژه ای به آبادانی و توسعه شهر و روستاها دارد و این می تواند کمک شایانی به مجموعه شهرستان ها باشد، اظهار داشت: به همین دلیل برای آسفالت معابر روستایی هیچ محدودیتی از لحاظ تامین قیر رایگان نداریم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر شاهد هستیم که در اکثر روستاهای شهرستان خلیل آباد نهضت آسفالت معابر آغاز شده است، خاطرنشان کرد: از همه دهیاران خواسته ایم در صورت اینکه معبر خاکی دارند با زیرسازی آن تقاضای قیر رایگان خود را به بخشداری های اعلام کنند.
فرماندار خلیل آباد با تاکید بر اینکه دهیاران هر مقدار زیرسازی معابر روستایی داشته باشند به آنها قیر رایگان تحویل داده می شود، تصریح کرد: با تامین قیر بیش از نیاز روستاها، دهیاران می توانند از این فرصت نهایت استفاده را برای روستاهای خود داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه علیرغم تمام مشکلاتی که در آغاز به کار دولت سیزدهم وجود داشت، دولت توانست با شجاعت و جسارت آن هم در سال اول خدمت خود، اقدامات بزرگی در عرصه اقتصاد کشور ایجاد کند، اذعان کرد: امروزه مردم به مرور آثار و برکات این اقدامات را مشاهده می کنند و در آینده وضعیت بهتری را لمس خواهند کرد.
یاوری همچنین در ادامه به طرح اقدام ملی مسکن در شهرستان خلیل آباد اشاره کرد و افزود: اولویت شهرستان خلیل آباد، زمین های داخل محدوده شهری است و شورای اسلامی و شهرداری پیگیر هستند و نتایج خوبی را در این خصوص داشته اند.
وی با بیان اینکه در 4 ماهه نخست سال جاری بالغ بر 12 میلیارد تومان به حساب دهیاری ها و شهرداری های شهرستان واریز شده است، عنوان کرد: این خدمات دولت سیزدهم جهت ارائه خدمت به روستائیان و شهروندان تخصیص پیدا کرده و نسبت به سال گذشته 80 درصد افزایش داشته است.
فرماندار خلیل آباد با تاکید بر اینکه برخی از روستاهای خلیل آباد تقریباً متصل به شهر هستند، تشریح کرد: شهرداری خلیل آباد بر اساس جمعیت شهری برای 12 هزار نفر ارائه خدمت دارد ولی روستاهای متصل به شهر منجر شده در واقع شهرداری به جمعیتی بالغ بر 20 تا 30 هزار نفر خدمت رسانی کند.
وی با اشاره به اینکه ورودی و خروجی شهر خلیل آباد که با روستاهای نصرآباد و دهنو هم مسیر می شود وضعیت مطلوبی ندارد و باید در دستور کار شهرداری و دهیاری های این دو روستا قرار گیرد، تاکید کرد: هماهنگی هایی بین مجموعه شهری و روستایی باید انجام گیرد تا این وضعیت اصلاح شود و خلیل آباد از یک شهر 12 هزار نفری به مرور به سمت یک شهر بزرگ 20 تا 30 هزار نفری حرکت کند.
انتهای پیام /