سه‌شنبه 23 بهمن 1403

محسنی اژه‌ای در سفری از پیش اعلام نشده و با پرواز عمومی وارد هرمزگان شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
محسنی اژه‌ای در سفری از پیش اعلام نشده و با پرواز عمومی وارد هرمزگان شد

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه لحظاتی پیش در سفری بدون پروتکل‌های تشریفاتی و از پیش اعلام نشده با پرواز عمومی وارد استان هرمزگان شد.

با عنایت به ابلاغ دستور رئیس قوه قضاییه مبنی بر حذف تشریفات و هزینه‌های زائد و لزوم اجرای یکپارچه و دقیق آن در قوه قضاییه و همچنین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، سفر امروز رئیس دستگاه قضا به استان هرمزگان نیز همانند سفر چندی پیش وی به استان اصفهان، بدون تشریفات مرسوم صورت گرفت.

اتخاذ رویکرد مسئله‌محور و تخصص‌گرایانه در قبال چالش‌ها و آسیب‌ها موجود که به نحوی از انحاء مرتبط با وظایف و مسئولیت‌های دستگاه قضا بویژه در حوزه صیانت از حقوق عامه است، نقطه کانونی اقدامات، برنامه‌ها و سفر‌های رئیس عدلیه در دور جدید محسوب می‌شود.

در همین راستا، رئیس دستگاه قضا امروز در سفری از پیش اعلام نشده و بدون تشریفات، به استان هرمزگان به عنوان یکی از شاهرگ‌های حیاتی اقتصادی کشور و قطب ترانزیت و حمل‌ونقل کالا سفر کرد.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید غلامحسین محسنی اژه ای سفر بدون تشریفات اژه ای قوه قضائیه سفر اژه ای به هرمزگان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است