یک‌شنبه 13 خرداد 1403

محلول های شیمیایی برای سم پاشی فضای سبز یزد استفاده نمی شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
محلول های شیمیایی برای سم پاشی فضای سبز یزد استفاده نمی شود

منصوری زاده، سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری یزد گفت: به علت تردد زیاد اشخاص و اتومبیل ها در سطح شهر تلاش ما بر این است که از سموم شیمیایی برای آفت کشی درختان استفاده نکنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسن منصوری زاده در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با اشاره به تنوع گیاهی و بیماری های گیاهی متنوع در سطح شهر اظهار کرد: به علت تردد زیاد اشخاص و اتومبیل ها در سطح شهر تلاش ما بر این است که از سموم شیمیایی برای آفت کشی درختان استفاده نکنیم.

وی افزود: در درجه اول برای کنترل بیماری و تقویت گیاهان، آبشویی فضای سبز شهری در طول سال انجام می شود.

سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری یزد با تاکید بر اهمیت آبشویی گیاهان در یزد عنوان کرد: به دلیل کمبود بارندگی سالیانه در شهر یزد، وزش شدید باد، گرد و غبار شدید و انسداد خلل و فرج های برگ گیاهان و..... برگ گیاه میزان نفوذ پذیری خود را از دست می دهد و باعث آسیب شدید گیاه می شود که با آبشویی گیاهان این مشکل بزرگ رفع می شود.

وی افزود: آبدهی درختان در فصول گرم، تبخیر و تعرق بهتر در درخت و.... از مهمترین مزایای آبشویی گیاه در فصول مختلف سال است.

منصوری زاده ادامه داد: جلوگیری از آفت زدگی گیاه و ترک خوردگی تنه درخت بر اثر سرمای شدید شبانه در فصول سرد و سوزش تنه درخت در فصول گرم سال، جذابیت بصری و.... از مزایای رنگ آمیزی تنه و ساقه درختان با استفاده از محلول بوردو است.

سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری یزد افزایش رشد و بهبود شرایط تغذیه ای گیاه را از دیگر مزایای این روش دانست و افزود: رنگ آمیزی تنه درختان با استفاده از محلول بوردو، باعث کاهش خسارت و مرگ و میر در گیاهان می شود.

وی افزود: سموم استفاده شده در آفت زدایی گیاهان بسته به نوع بیماری گیاهان انتخاب می شود که بیشتر برای از بین بردن سوسک شاخه خوار، مرگ هلندی، بیماری نارون و توری شدن برگ درختان استفاده می شود.

منصوری زاده گفت: نگهداری فضای سبز در چهار منطقه شهری به وسیله بخش خصوصی و منطقه 5 به صورت امانی انجام می شود.

وی افزود: سیل مرداد ماه تا حدودی تنش آبی استان را کاهش داد اما گل و لای حاصل از سیل باعث افزایش شوری خاک شده که برای بهبود این موضوع نیاز است تا آبیاری و کنترل بیشتری در این زمینه صورت بگیرد.

انتهای پیام /