دوشنبه 1 تیر 1405

محمدیان: کشتی‌گیران ایران در المپیک مانند شمشیری برنده عمل کنند / محمدحسین روحیه شادابی دارد و به موفقیش امیدوارم

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
محمدیان: کشتی‌گیران ایران در المپیک مانند شمشیری برنده عمل کنند / محمدحسین روحیه شادابی دارد و به موفقیش امیدوارم

نایب‌قهرمان دو دوره کشتی المپیک گفت: نباید از الان به‌فکر توجیه باشیم و باید این باور را در کشتی‌گیران‌مان به‌وجود بیاوریم که در المپیک توکیو مانند شمشیری برنده عمل کنند.

عسکری محمدیان، دارنده مدال نقره المپیک‌های 1988 سئول و 1992 بارسلون در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا پیرامون برگزاری چهل‌ویکمین رقابت‌های بین‌المللی کشتی جام تختی اظهار داشت: در شرایطی که شیوع پاندمی کرونا همه جهان را فراگرفته و بالطبع وضعیت برگزاری رقابت‌های کشتی نیز دچار مشکل شده، اجرای مسابقات جام جهان‌پهلوان غلام‌رضا تختی به شیوه‌ای که وجود داشت، اتفاق خوبی بود؛ چرا که نفرات اول و دوم هر وزن که شامل ملی‌پوشان هم می‌شدند، در این رقابت‌ها حضور نداشتند و این‌جا به محلی برای شکوفایی استعدادها تبدیل شد.

او صحبت‌هایش را این‌گونه ادامه داد: کشتی‌گیران درجه 3 و 4 هر وزن محلی برای رقابت پیدا کردند و این یکی از مهم‌ترین نقاط قوت رقابت‌های امسال بود. همین‌که در وضعیت کرونایی بدن کشتی‌گیران به بدن هم‌دیگر خورد و از طرفی از این شرایط استفاده شد تا رقابت‌ها برای شناسایی استعدادهای برتر و مغفول برگزار شود، جای امیدواری دارد.

محمدیان درمورد عدم حضور کشتی‌گیران خارجی متعدد در رقابت‌های کشتی بین‌المللی جام جهان‌پهلوان غلام‌رضا تختی و این‌که گفته می‌شود رقابت‌ها درحد نام او نبوده، گفت: فدراسیون‌های جهانی برای حضور در چنین رقابت‌هایی، با نگاه باز می‌آیند و وقتی می‌بینند که ملی‌پوشان و حتی نفرات رزرو تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران به‌دلیل درپیش بودن المپیک از حضور در رقابت‌های جام تختی سرباز می‌زنند، آن‌ها هم شرکت نخواهند کرد. با تمام این اوصاف و کاستی‌ها، فکر می‌کنم این رقابت‌ها برای جوانان کشتی ایران لازم بود.

آزادکار پیشکسوت کشتی ایران درباره رویداد المپیک 2021 توکیو و شرایط کشتی کشور در این آوردگاه عنوان کرد: انسان‌ها با باورها و اعتقادات‌شان زنده هستند و دعاهای مردم ایران برای ورزش‌کاران و کشتی‌گیران حائزاهمیت خواهد بود. بار سنگین مدال‌آوری همیشه بر دوش کشتی بوده و همه از کشتی انتظار خوش‌رنگ‌ترین مدال‌ها را دارند، امیدوارم که بتوانیم در هر دو رشته آزاد و فرنگی به بهترین مدال‌ها برسیم.

وی با اشاره به تجربه حضورش در دو المپیک پیاپی و مدال‌آوری در سئول و بارسلون، بیان داشت: نباید از الان به‌فکر توجیه باشیم و باید این باور را در کشتی‌گیران‌مان به‌وجود بیاوریم که در المپیک توکیو مانند شمشیری برنده عمل کنند. این‌جا دیگر حرف از بازی‌های آسیایی و جهانی نیست، المپیک است؛ مهم‌ترین و بزرگ‌ترین رویداد ورزشی در تمام جهان. این روزها همیشه نخواهد آمد و باید از آن به بهترین نحو استفاده کرد. هم‌دوره‌ای‌های‌مان می‌گویند حتی حاضرند 10 مدال رنگارنگ جهانی را بدهند تا یک برنز المپیک بگیرند که این نشان از اهمیت المپیک دارد.

رئیس هیأت کشتی استان مازندران درخصوص خالی شدن کشتی ایران از استعدادهای جوان و نقش هیأت‌ها در این رابطه خاطرنشان کرد: نگاه‌مان باید حداقل 8 ساله باشد تا بتوانیم از نونهالان مستعد کشتی ایران، پشتوانه‌ای برای تیم‌های ملی کشتی بسازیم. پایه و اساس هر رشته ورزش در هرجای دنیا، همین رده سنی نونهالان هستند و مربیان کشتی این رده‌های پایه نبایند طوری به نونهالان برای وزن کم کردن و رژیم فشار بیاورند که خدای‌ناکرده باعث آسیب به بچه‌ها و زدگی آن‌ها از کشتی شود.

محمدیان نهایتا درباره وضعیت پسرش در اردوهای تیم ملی و شرایط او پیش از رویداد مهم المپیک اذعان داشت: گاهی با محمدحسین حرف می‌زنم و می‌بینم که او روحیه‌ای بشاش دارد. همین‌که یک کشتی‌گیر برای تحقق اهدافش چندسال صبر کند، نشان از حکمت خدا دارد و قطعا از تجربیاتم در المپیک‌ها برای او صحبت کرده‌ام و کشتی‌های او را جدی پیگیری می‌کنم. امیدوارم او هم درکنار تمام کشتی‌گیران اعزامی ایران به توکیو، دل مردم کشورمان را شاد کند و با دست پر به میهن بازگردد.

انتهای پیام /

محمدیان: کشتی‌گیران ایران در المپیک مانند شمشیری برنده عمل کنند / محمدحسین روحیه شادابی دارد و به موفقیش امیدوارم 2