دوشنبه 23 تیر 1404

محمد عکاف مدیرعامل خبرگزاری پانا شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
محمد عکاف مدیرعامل خبرگزاری پانا شد

محمد عکاف با حکم رئیس سازمان دانش‌آموزی به عنوان مدیر عامل خبرگزاری پانا منصوب شد.

محمد عکاف با حکم رئیس سازمان دانش‌آموزی به عنوان مدیر عامل خبرگزاری پانا منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد عکاف، روزنامه‌نگار و مدیر رسانه که سال‌ها در سانه‌ها فعالیت داشته است، با حکم رئیس سازمان دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران به عنوان مدیرعامل خبرگزاری پانا منصوب شد.

بر اساس این خبر عکاف دانش آموخته کارشناسی ارشد ارتباطات اجتماعی از دانشگاه صدا و سیماست که کار حرفه‌ای خود در فضای رسانه‌ای کشور را از سال 1370 آغاز کرده است و بیش از 3 دهه سابقه فعالیت رسانه‌ای، فرهنگی و آموزشی و دانش آموزی را در کارنامه خود دارد.

سردبیری، دبیری، خبرنگاری و نویسندگی در روزنامه های همشهری، انتخاب، جام‌جم، قدس، آفرینش، تهران امروز، جوان و خبرگزاری‌های خانه ملت، مهر و ایبنا در کارنامه فعالیت های رسانه ای عکاف قرار دارد.

همچنین حضور جدی در نشریات تخصصی نوجوانان و دانش‌آموزی مانند باران، آفتابگردان، شاپرک و خانه خورشید و برگزاری دوره‌های آموزش فراگیر روزنامه‌نگاری ویژه دانش‌آموزان در استان‌های تهران، البرز، خراسان رضوی، مازندران، گلستان، سمنان، آذربایجان شرقی و بوشهر را در کارنامه فعالیت‌های خود دارد.