پنج‌شنبه 9 اسفند 1403

محموله 12 میلیارد ریالی کالای قاچاق در چهارمحال و بختیاری کشف شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
محموله 12 میلیارد ریالی کالای قاچاق در چهارمحال و بختیاری کشف شد

شهرکرد - ایرنا - فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از کشف یک محموله کالای قاچاق به ارزش 12 میلیارد ریال در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا در محور لردگان خبر داد.

سردار منوچهر امان‌اللهی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و در پی کسب خبری مبنی بر انتقال یک محموله کالای قاچاق از طریق محورهای مواصلاتی لردگان، موضوع در دستورکار ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی گفت: ماموران پس از اخذ مجوز قضایی در عملیات ایست و بازرسی یک دستگاه تانکر مشکوک به حمل کالای قاچاق را متوقف کردند و در تانکر آن کالاهای قاچاق جا شده را کشف و ضبط کرند.

وی اظهار داشت: در بازرسی از این تانکر چهار هزار و 770 ثوب البسه، 120 طاقه پارچه، 20 کارتن ظروف چینی، انواع مواد شوینده و ضدعفونی کنند، پروژکتور حرفه‌ای و انواع بوگیر که فاقد مدارک گمرکی بود کشف و راننده دستگیر شد.

به گزارش ایرنا، محور لردگان به بروجن از محورهای ترانزیتی چهارمحال و بختیاری و راه ارتباطی جنوب به مرکز کشور است و روزانه بیش 40 هزار تردد در این محور انجام می‌شود.

*س_برچسب‌ها_س*