محیط دانشجویی قم، محیطی آرام و علمی است
مدیر کل امور سیاسی و انتخابات استانداری قم با بیان اینکه محیط های دانشجویی از جمله مراکز مورد توجه دشمنان برای ایجاد نارضایتی در جامعه است، افزود: به همین علت باید تلاش کنیم مطالبات به حق دانشجویان در زمان مناسب پاسخ داده شود.
مرتضی بابایی در گفت و گو با خبرگزاری ایسنا به مناسبت روز دانشجو بیان کرد: دانشجویان به عنوان پیشروان فکری و اندیشه ای جامعه، باید نقش و تأثیر خود در هدایت جامعه به سوی اهداف و مقاصد والا و ترسیم آینده کشور را به خوبی ایفا کنند و حضوری فعالانه در عرصه های مختلف داشته باشند. دبیر کمیسیون دانشجویی استان با بیان اینکه افزایش رضایتمندی دانشجویان استان از طریق ایجاد نشاط و بالندگی بیشتر در دانشگاه های قم واستفاده از ظرفیت های دانشگاهی در توسعه پایدار استان ضروری است، افزود: امروزه دانشگاه ها علاوه بر رسالت علمی خود، باید در راستای رفع چالش ها و نیازهای جامعه گام بردارند. وی در ادامه تصریح کرد: یکی از مهم ترین رویکردها و دغدغه های نماینده عالی دولت در استان، مدیریت علمی مسایل و بهره گیری از ظرفیت دانشگاهها با هدف رفع چالش ها و معضلات و ایجاد بستری عقلانی و علمی برای حل مشکلات است. مدیر کل امور سیاسی و انتخابات استانداری قم با بیان اینکه محیط های دانشجویی از جمله مراکز مورد توجه دشمنان برای ایجاد نارضایتی در جامعه است، افزود: به همین علت باید تلاش کنیم مطالبات به حق دانشجویان در زمان مناسب پاسخ داده شود. بابایی با اشاره به حفظ وحدت و اتحاد نهادهای فعال دانشجویی با یکدیگر، اظهار کرد: اتحاد از راهکارهای افزایش نشاط و تحرک در این مجموعه های علمی است که باید برای گسترش آن تلاش کرد. وی در خصوص آینده شغلی دانشجویان گفت: باید برای آینده شغلی دانشجویان برنامه ریزی های مناسب را انجام دهیم که در این زمینه بهترین روش، گسترش کارگاه های مهارت آموزی و کارورزی در دانشگاه های استان است. بابایی در ادامه عنوان کرد: حرکت دانشگاه ها ومراکز آموزش عالی استان باید به سمتی باشد که دانشجویان، متناسب با نیاز استان، آموزش ببینند و نتایج تحقیقات و پژوهش ها نیز مشکلی از مشکلات استان را مرتفع نماید. دبیر کمیسیون دانشجویی استان با اشاره به نقش تشکل های دانشجویی بیان کرد: تشکل های دانشجویی می توانند نقش موثری در تقویت روحیه وحدت و خودباوری ملت ایران در مقابل توطئه های دشمنان داشته باشند که باید از این ظرفیت به بهترین شکل استفاده شود. وی افزود: برای تقویت ارتباط تشکل های دانشجویی با مسئولان ارشد استان تلاش های لازم برای بهره مندی از نظراتشان در خصوص تصمیم گیری های مهم استان، انجام خواهد شد. استاد دانشگاه با اشاره به وقایع تاریخی روز دانشجو، تصریح کرد: از نکات مهم روز 16 آذر توجه به جنبه های استکبارستیزی این مناسبت است که با تدبیر و برنامه ریزی مسئولان دانشگاه ها به خوبی برای دانشجویان تبیین شود. وی همچنین گفت: برنامه ریزی به منظور ایجاد نهضت علمی و برپایی کرسی های آزاداندیشی و نظریه پردازی در دانشگاه ها و میدان دادن منظقی به دانشجویان و بسترسازی برای انتقاد سازنده توسط آنها، زمنیه ساز پویایی و خلاقیت این قشر جامعه خواهد شد.
بابایی با اشاره به وضعیت دانشگاه های قم بیان کرد: خوشبختانه مشکل خاص و حادی در عرصه دانشجویی در قم وجود ندارد و یک محیط آرام و به دور از تنش با رویکرد علمی را در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان شاهد هستیم. وی افزود: کمیسیون دانشجویی استان زیرمجموعه معاونت سیاسی استانداری است که به صورت ماهیانه جلسات آن با حضور مسئولان دانشگاه ها و تعدادی از مدیران استان برگزار می شود و مسائل مربوط به محیط های دانشجویی در این کمیسیون مطرح و تدابیر لازم اتخاذ می شود. مدیر کل امور سیاسی و انتخابات استانداری قم اظهار کرد: تاکید بر تقویت نشاط و پویایی در دانشگاه ها، تکریم دانشجویان، استفاده از ظرفیت های دانشجویی در امور مربوط به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی با هدف افزایش نشاط در دانشگاه، برگزاری کرسی های آزاداندیشی و آزاد فکری، در جلسات کمیسیون مورد تاکید قرار می گیرد. رفع نیازهای اساسی دانشجویان از جمله تغذیه، سرویس های ایاب و ذهاب و تامین خوابگاه های دانشجویی از دیگر موضوع هایی است که در کمیسیون دانشجویی مورد تاکید قرار می گیرد. وی همچنین در خصوص وضعیت مراکز آموزش عالی در استان قم عنوان کرد: در حال حاضر 31 دانشگاه و مرکز آموزش عالی در استان قم وجود دارد که بیش از 70 هزار دانشجو در این دانشگاهها مشغول به تحصیل هستند و 55 درصد از دانشجویان پسر و 45 درصد دختر که 60 درصد بومی و 40 درصد غیربومی هستند. بابایی در بیان فعالیت تشکل های دانشجویی و نشریات مراکز عالی استان، اظهار کرد: در دانشگاههای استان بیش از 200 تشکل فرهنگی، علمی و پژوهشی وجود دارد و 160 نشریه علمی و فرهنگی در دانشگاههای قم چاپ میشود. دبیر کمیسیون دانشجویی استان با بیان اینکه تراز قم یک تراز ملی و جهانی است، عنوان کرد: قم مجموعهای از عالیترین ظرفیتها و نیروهای کلیدی را در خود جای داده؛ لذا با بهره گیری از این ظرفیت ها می تواند به قطب صادرات علمی، فرهنگی و مذهبی کشور تبدیل شود. مدیر کل امور سیاسی و انتخابات استانداری قم ضمن تقدیر روند فعالیت های فرهیختگانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در استان قم، اظهار کرد: این خبرگزاری با هویت دانشجویی در تحقق رسالت های رسانه ای و مشارکت نقش دانشگاهیان در توسعه فضای رسانهای کشور و ارتقای آگاهیهای علمی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، هنری و صنفی با نگاهی دانشگاهی و دانشجویی و شکل دادن حلقه واسط بین مسئولان، نخبگان و مردم بسیار موفق بوده است.
انتاهی پیام