پنج‌شنبه 28 فروردین 1404

مخبر، مشاور رهبری: حرف‌های مایوس کننده در منطق حکمرانی قابل‌قبول نیست

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
مخبر، مشاور رهبری: حرف‌های مایوس کننده در منطق حکمرانی قابل‌قبول نیست

محمد مخبر مشاور و دستیار رهبر انقلاب با اشاره به ظرفیت‌های ایران اظهار کرد: این سرزمین کشور مزیت‌هاست و در میان انبوه داشته‌ها و یافته‌های مان به لحاظ نیروی انسانی و ظرفیت‌های خدادادی سرآمد هستیم و جایی برای ناامیدی باقی نمی‌ماند.

مشاور و دستیار رهبری انقلاب گفت: تصدی‌گری دردی را درمان نخواهد کرد و دولت نیز در این بخش به دنبال حمایت‌گری است تا شرایط برای توسعه زیرساخت‌ها و پژوهشگران جوان فراهم شود.

به گزارش ایسنا؛ محمد مخبر در بازدید از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، در جمع پژوهشگران و جوانان نخبه این عرصه گفت: همواره در سخت‌ترین شرایط و در مواجهه با مشکلات آنچه به من و تمام دولتمردان دلگرمی می‌دهد، این است که این مرز و بوم جوانانی دارد که با هر سلیقه و نگاهی بر محور ایران دوستی و ارزش‌های ایمانی از پس هر مشکل و مسئله‌ای برمی‌آیند. نخبگان ستاره‌های درخشانی برای تارک ملت عزیزمان برای حل مسائل کشور هستند.

وی تاکید کرد: در مواجهه با مسائل و مشکلات کشور، حرف‌های مایوس کننده، نه با واقعیات نسبتی دارد و نه در منطق حکمرانی قابل‌قبول است.

مخبر با اشاره به ظرفیت‌های ایران اظهار کرد: این سرزمین کشور مزیت‌هاست و در میان انبوه داشته‌ها و یافته‌های مان به لحاظ نیروی انسانی و ظرفیت‌های خدادادی سرآمد هستیم و جایی برای ناامیدی باقی نمی‌ماند.

مشاور و دستیار رهبر انقلاب عضویت در پیمان‌های بین‌المللی مانند بریکس و شانگهای را برای کشور فرصتی بسیار خوب توصیف کرد و با اشاره به بازار صادرات محصولات دانش‌بنیان حوزه زیست فناوری، گفت: در این زمینه پیشرفت‌ها چشمگیر بوده است، اما هنوز سهم‌مان از بازار چندصد میلیارد دلاری این حوزه کافی نیست و باید با همتی همگانی چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی صادرات این محصولات را به جد پیگیری کنیم. تعداد شرکت‌های ایرانی در حوزه زیست فناوری در 10 سال گذشته دوبرابر شده، اما کافی نیست.

مخبر یادآور شد: کشور باید عزم خود را برای کمک به این حوزه جزم‌تر از پیش کند و یقینا این مسیر با همت بخش خصوصی هموار خواهد شد. تصدی‌گری دردی را درمان نخواهد کرد و دولت نیز در این بخش به دنبال حمایت‌گری است تا شرایط برای توسعه زیرساخت‌ها و پژوهشگران جوان فراهم شود.

مشاور و دستیار رهبر انقلاب تاکید کرد: اکنون شاهد تحول در ابزار‌های حکمرانی هستیم و نمونه آن هم پلتفرم‌ها هستند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت سیاسی و امنیتی در منطقه و جهان امروز، گفت: امروز هم سن و سالان شما در لباس نظامی دستاورد‌های مهم موشکی و پهپادی را ایجاد می‌کنند و آنجا هم مثل حوزه زیست فناوری، اقتدار ملی در پس دانش‌افزایی، تولید علم و اقدامات دانش بنیان بوجود می‌آید.

از میان اخبار

آیا ترامپ می‌تواند مانند نیکسون، رابطه‌ای تاریخی با ایران ایجاد کند؟

افتِ فشار تندرو‌ها

پشت پرده ترور شخصیت عراقچی

پیش‌بینی تحولات سال 2025 / ترامپ و تهران؛ بازگشت به میز مذاکره یا تقابل بی‌پایان؟