مدیرعامل توانیر: پایداری شبکه برق تا 7 سال آینده نیازمند 116همت سرمایهگذاری است
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، نشست مدیران عامل شرکتهای نگهداری و تعمیرات شبکه انتقال و فوق توزیع (نت) و تقدیر از شرکتهای برتر با حضور مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل توانیر برگزار شد. رجبی مشهدی در این نشست با اشاره به ناترازی بخش انتقال و استفاده حداکثری از ظرفیت شبکه در ایام پرباری، نقش شرکتهای نگهداری و تعمیرات شبکه در گذر بدون خاموشی...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، نشست مدیران عامل شرکتهای نگهداری و تعمیرات شبکه انتقال و فوق توزیع (نت) و تقدیر از شرکتهای برتر با حضور مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل توانیر برگزار شد.
رجبی مشهدی در این نشست با اشاره به ناترازی بخش انتقال و استفاده حداکثری از ظرفیت شبکه در ایام پرباری، نقش شرکتهای نگهداری و تعمیرات شبکه در گذر بدون خاموشی از تابستان را مورد تاکید قرار داد و از تلاشگران این عرصه تشکر و قدردانی کرد.
مدیرعامل توانیر با اشاره به بررسی وضعیت شبکه سراسری برق کشور تا سال 1409، پایداری شبکه طی 7 سال آینده را نیازمند 116 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری عنوان کرد که رقم بسیار بزرگی است و استفاده حداکثری از ظرفیت شبکه نیز افزایش فشارها بر حوزههای بهرهبرداری و نگهداری و تعمیرات را به همراه دارد و از این رو نقش تلاشگران این حوزه در پایداری شبکه و ارایه خدمات مستمر به مردم، بسیار تاثیرگذار است.
وی از شرکتهای نگهداری و تعمیرات شبکه انتقال خواست تا برای طرح مطالبات و الزامات این حوزه همچنین به اشتراک گذاری دیدگاهها و تجارب فنی، نسبت به ایجاد یک تشکل با نشاط در این عرصه اقدام کنند.
مدیرعامل توانیر در این نشست همچنین بر تمرکز ویژه شرکتها بر حوزه مکانیزاسیون فعالیتهای حوزه نت و هوشمندسازی شبکههای فوق توزیع و انتقال برق و سیستمهای اتوماسیو، تدارک جایگاه مناسب این حوزه در ساختار شرکتهای برق و تقویت آموزشها در جهت کاهش خطای انسانی، افزایش اثر بخشی فعالیتها و ارتقای ایمنی کارکنان تاکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: شرکتهای نگهداری و تعمیرات باید به لحاظ تجهیزات، تاسیسات، نیروی انسانی و ارتقای پرسنل وضعیت مطلوبتری داشته باشند و این خواسته با همکاری دو طرف قابل تحقق است.
در ابتدای این نشست که با ارایه نقطه نظرات مدیرانعامل شرکتهای نگهداری و تعمیرات بخش انتقال همراه بود، اله داد معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر، شرکتهای نگهداری و تعمیرات انتقال را بازوان اجرایی صنعت برق کشور عنوان کرد که به رغم ناترازی و تشدید مسائل شبکه از جمله گسترش ریزگردها از شمال غرب تا شمال شرق کشور، نقش به سزایی در پایداری شبکه و عدم وقفه در خدمت رسانی به مردم ایفا میکنند.
وی فعال شدن دفاتر شرکتهای نگهداری و تعمیرات شبکه انتقال و فوق توزیع در تمامی استانها به ویژه شرکتهای برق منطقهای چند استانه را در جهت رفع سریع مسایل شبکه در هر استان و عدم تمرکز در ستاد، مورد تاکید قرار داد.
لزوم مستندسازی اقدامات شرکتهای "نت " و فعالیتهای اصلاح و بهینهسازی شبکه، برگزاری دورههای آموزش حضوری برای نیروهای تعمیراتی خط و پست، استفاده از ظرفیت بازدید پهبادی در این عرصه، به روزرسانی و استفاده از تجهیزات و فن آوریهای روز و برپایی مانورهای آزمون و پایش تخصصی تجهیزات شبکه از دیگر تاکیدات معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر در این نشست بود.
در ادامه این مراسم گزارش ممیزی شرکتهای نت و معرفی شرکتهای برتر از سوی علیرضاپور مدیرکل دفتر فنی نظارت بر شبکه انتقال توانیر ارایه و شرکتهای مهندسی تعمیرات انتقال نیروی تهران (متانیر)، فن آوران انرژی طوس، آرمان نیروی هرمزگان و نیرو پویان غرب به عنوان شرکتهای برتر معرفی شدند که به همراه شرکتهای قابل تقدیر شامل باختر تولید و انتقال نیروی برق (بتانیر)، تعمیرات نیروی برق فارس و نیرو فراز جنوب شرق با اعطای لوح مورد تقدیر قرار گرفتند.