پنج‌شنبه 15 آبان 1404

مدیرکل هنرهای تجسمی درگذشت استاد ناصر آراسته را تسلیت گفت

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
مدیرکل هنرهای تجسمی درگذشت استاد ناصر آراسته را تسلیت گفت

مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور پیامی، درگذشت استاد ناصر آراسته نقاش پیشگام و استاد برجسته هنرهای تجسمی کشور را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آیدین مهدی‌زاده در این پیام تسلیت تصریح کرد:» درگذشت استاد ناصر آراسته، هنرمند نامدار، استاد فرهیخته و یکی از چهره‌های ماندگار هنرهای تجسمی کشور، موجب اندوه و تأثر عمیق جامعه هنری ایران شد.»

او افزود: «فقدان این استاد بزرگ برای هنر کشور ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر است؛ هنرمندی که تمام عمر بر سر عهد خود با هنر ماند، با روحی لطیف، دانشی ژرف و اخلاقی هنرمندانه، نسل‌های متعددی از جوانان را به سوی نور و آگاهی راهنمایی کرد. استاد آراسته نه تنها در آثارش که در رفتار، منش و نگاه عاشقانه‌اش به هنر، الگویی برای هنرمندان و دانشجویان بود. بی‌شک جای خالی او در عرصه هنرهای تجسمی، دانشگاه و فضای فرهنگی کشور به آسانی پر نخواهد شد.»

مهدی زاده ادامه داد:«اینجانب ضمن ابراز همدردی و تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان، هنرمندان، شاگردان و علاقه‌مندان آثار و اندیشه‌های استاد، از درگاه خداوند متعال برای روح بلندش غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می‌نمایم.»

استاد ناصر آراسته متولد 1321 در کرمانشاه و از چهره‌های فعال و اثرگذار هنرهای تجسمی ایران، چهارشنبه شب 14 آبان 1404 دار فانی را وداع گفت.

59244

کد خبر 2138916