مدیریت تحول و جنبش نرمافزاری 2 مؤلفه مهم سیره امام صادق (ع) است
رئیس دانشگاه امام صادق (ع) گفت: سر سلسله جنبان نهضت و جنبش تولید علم در دنیای اسلام که مبدأ تمدن اسلامی شد، امام باقر و امام صادق علیهماالسلاماند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام حسینعلی سعدی رئیس دانشگاه امام صادق در بیانی با اشاره به دو سرفصل مهم زندگی امام صادق علیهالسلام گفت: مدیریت تحول و جنبش نرمافزاری در سیره امام صادق علیهالسلام بسیار متجلی است؛ این دو مؤلفه و شاخصه دانشگاه بزرگ امام صادق بود. آن حضرت نسل جوان، فرهیخته و آماده را وارد میدان کرد.
وی افزود: امام صادق (ع) با تأسیس این دانشگاه بزرگ کاری کرد که «حسنبنعلی وشاء» از یاران امام رضا علیهالسلام میگوید: به مسجد کوفه رفتم، 900 استاد مسلم نشسته بودند که میگفتند: حدثنی جعفر بن محمد (ع)؛ این یعنی مدیریت تحول در تفکر و اندیشه اجتماعی.
«به راستی امام صادق (ع) در آن شرایط دشوار به لحاظ سیاسی، اجتماعی و فکری چه کار کردند که تریبون به دست 900 استاد رسیده است؟ مرحوم شیخ مفید در ارشاد میگوید آن حضرت 4 هزار شاگرد در تخصصهای مختلف تربیت کرد؛ عدهای را در کلام، عدهای در فقه و حدیث و عدهای در علوم طبیعی و...»
این کارشناس مسائل دینی با بیان مطلب فوق گفت: سر سلسله جنبان نهضت و جنبش تولید علم در دنیای اسلام که مبدأ تمدن اسلامی شد، امام باقر و امام صادق علیهماالسلاماند. امام صادق کار خیلی بزرگی کردند؛ ایشان تفکراتی که به سمت جامعه بر اندیشههای خرافی میآمد، بر معرفت وحیانی مبتنی کردند و فرمودند: «حدیثی حدیث أبی و حدیث أبی حدیث جدی... و حدیث أمیر المؤمنین حدیث رسول الله صلی الله علیه و آله و حدیث رسول الله قول الله عز و جل؛ حدیث من حدیث پدرم است و حدیث پدرم حدیث جدم... و حدیث امیرالمؤمنین حدیث رسول خدا صلیاللهعلیهوآله و حدیث رسول خدا گفتار خدای عزوجل.»
وی تأکید کرد: حوزهها و دانشگاهها باید نبض تفکر را در جامعه به دست بگیرند، باید بتوانند مدیریت تحول را در جامعه داشته باشند. حوزه و دانشگاه انقلابی دانشگاهی است که نبض تفکر جامعه را به دست دارد و جلوتر از تحولات اجتماعی حرکت میکند.
ادامه سخنان وی را در فیلم زیر ببینید.
مشاهدات استاد انصاریان از زندگی حیوانی غربیها + فیلم انصاریان: بگومگوهای مادی ما، اهلبیت (ع) را میرنجاندانتهای پیام /