چهارشنبه 16 آبان 1403

مدیر شبکه ورزش: فدراسیون‌هایی بودند که ورزشکارانشان را معرفی نمی‌کردند

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
مدیر شبکه ورزش: فدراسیون‌هایی بودند که ورزشکارانشان را معرفی نمی‌کردند

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، سینا معتضدی، مدیر شبکه ورزش در نشست خبری با اصحاب رسانه درخصوص قهرمان ایران اظهار داشت: با کمک وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و کمیته پارالمپیک این مراسم در دو سال گذشته برگزار شد و استقبال مخاطبان خوشحال کننده بود. در سال اول برترین‌های قرن بود که بیش از 2 میلیون رای داشتیم و در سال گذشته که برترین‌های 1401 بود بیش از 4 میلیون رای ثبت شد. وی تاکید...

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، سینا معتضدی، مدیر شبکه ورزش در نشست خبری با اصحاب رسانه درخصوص قهرمان ایران اظهار داشت: با کمک وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و کمیته پارالمپیک این مراسم در دو سال گذشته برگزار شد و استقبال مخاطبان خوشحال کننده بود. در سال اول برترین‌های قرن بود که بیش از 2 میلیون رای داشتیم و در سال گذشته که برترین‌های 1401 بود بیش از 4 میلیون رای ثبت شد.

وی تاکید کرد: مراحل زیادی را طی کردیم تا به این نقطه رسیدیم و با وزیر ورزش، رئیس کمیته المپیک و پارالمپیک جلسه داشتیم و کار را جدی‌تر دنبال کردیم. امسال مانند گذشته عناوین جوایز در گام اول مشخص شد.

معتضدی تصریح کرد: آقای ورزش ایران، بانوی ورزش ایران، قهرمان فردا، صحنه برتر ورزشی، تیم برتر سال، مربی برتر سال، گل سال و جایزه مردمی ویژه به عنوان چهره سال ورزشکاران پارالمپیک عناوین جوایز بود.

مدیر شبکه ورزش افزود: در گام اول خود اظهاری از سوی فدراسیون ها انجام شد و 782 مورد از سوی فدراسیون‌ها اعلام شد و 507 مورد هم از سوی دبیرخانه همایش اعلام شد. در جمع بندی 769 نفر انتخاب شد و در نهایت به 231 مورد در این موارد رسیدیم و به هیئت منصفه فدراسیون‌ها، اصحاب رسانه و کارشناسان انجام شد و به 66 مورد رسید. هیئت داوران در دفتر وزیر ورزش با حضور مسئولان کمیته المپیک و پارالمپیک انجام شد و سه‌شنبه نامزدهای نهایی را معرفی می‌کنیم. از پایان هفته برنامه قهرمان ایران روی آتن خواهد رفت و نامزدها وارد رای مردمی می شوند. این برنامه یک هفته قبل از عید نوروز آغاز می‌شود و در ایام نوروز ادامه دارد.

وی گفت: انتخاب بهترین فدراسیون سال با انتخاب کمیته داوران و وزارت ورزش خواهد بود. جایزه ویژه شهید سلیمانی از بین ورزشکاران داخلی و خارجی و ورزشکارانی که از مردم مظلوم غزه حمایت کردند انتخاب می‌شود. جایزه رفتار جوانمردانه و مسئولیت اجتماعی و برترین داور سال هم اهدا خواهد شد. محدودیتی وجود ندارد و اگر ورزشکاری سال گذشته عنوانی در این جشنواره کسب کرده و بار دیگر با انتخاب کمیته داوران وارد کاندیدای نهایی شود، وارد رای مردمی می‌شود.

معتضدی افزود: امسال سعی کردیم ملاحظات بیشتری در نظر بگیریم و خود را با اتفاقات روز جهان تطبیق دهیم. برای مثال برای ورزشکاران توانیاب جایزه ویژه داریم و همچنین ورزشکاران خارجی که از مردم غزه حمایت کردند بخشی از آن است.

وی تاکید کرد: در برنامه قهرمان ایران همه کاندیداها را دعوت می‌کنیم و طرفداران آنها و فدراسیون و حتی هنرمندانی که حامی یک ورزشکار هستند دعوت می‌شوند و تلاش می‌کنیم تا به مردم برای انتخاب صحیح کمک شود. یک رشته ورزشی شاید اتفاقات بزرگی را رقم بزند ولی به دلیل نو پا بودن نتواند خود را معرفی کند و این برنامه فرصت معرفی را به آنها می‌دهد. انگیزه به ورزشکاران و فدراسیون مهم ترین دستاورد این جشنواره است.

معتضدی گفت: در اولین جلسه با وزیر این موضوع مطرح شد که سال المپیک داریم و باید ملاحظات روحی روانی ورزشکاران در نظر گرفته شود. فدراسیون‌ها نیز این دغدغه را داشتند و حتی فدراسیونی بود که ورزشکار خود را به دلیل نگرانی از مشکلات روانی معرفی نکرد. تلاش کردیم تا هم این دغدغه‌ها را در نظر بگیریم.

مدیر ورزش تاکید کرد: امسال جوایز مردمی و غیر مردمی افزایش خواهد داشت. سال گذشته 100 میلیون انتخاب مردمی و 50 میلیون هیئت داوران بود. اواخر فروردین نیز مراسم اختتامیه برگزار خواهد شد.

معتضدی افزود: تمام تلاش خود را انجام دادیم که هیچ ورزشکاری که شانس و شرایط را داشته است، از لیست ما خارج نماند. ما می توانستیم بر اساس نظرات فدراسیون‌ها فقط اکتفا کنیم ولی سه مرحله دیگر با حضور بزرگان، پیشکسوتان و مربیان طی کردیم و کاری کردیم فقط نظر فدراسیون‌ها دخیل نباشند و همه جامعه ورزش نقش داشته باشند.

انتهای پیام /