جمعه 30 مرداد 1405

مراسم عزاداری ایام مسلمیه مجازی برگزار می‌شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
مراسم عزاداری ایام مسلمیه مجازی برگزار می‌شود

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ری گفت: مراسم ایام مسلمیه که هر سال با حضور هیئات مذهبی سه شب در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار می‌شد، امسال به دلیل شیوع کرونا و برای حفظ سلامت شهروندان به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علی کنگرلو رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ری اظهار کرد: مراسم ایام مسلمیه که هر سال در روزهای 6، 7 و 8 ماه ذی‌الحجه با حضور هیئات مذهبی و مردم در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار می شد، امسال به دلیل شیوع کرونا و در جهت حفظ سلامت شهروندان برگزار نخواهد شد.

وی ادامه داد: مراسم دعای عرفه در روز نهم ماه ذی الحجه و عزاداری شهادت حضرت مسلم در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم (ع) به صورت مجازی برگزار خواهد شد. رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ری یادآور شد: مراسم ایام مسلمیه همه ساله با حضور هیئات مذهبی تهران و شهرری در سه شب برگزار می‌شد که امسال هیئات تهران حضور نخواهند داشت و هیئات شهرری نیز برنامه‌های عزاداری را به صورت مجازی برگزار خواهند کرد. به گزارش فارس، حجت الاسلام کنگرلو در رابطه با مراسم عزاداری ماه محرم گفت: برنامه‌های عزاداری ایام محرم با رعایت دستورالعمل‌ها و فاصله گذاری اجتماعی برگزار خواهد شد و هیئات از هم اکنون در حال برنامه‌ریزی هستند تا حتی الامکان مراسمات در فضای باز برگزار شود.