جمعه 17 اسفند 1403

مراسم نکوداشت و نامگذاری کتابخانه مهری سویزی برگزار می‌شود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
مراسم نکوداشت و نامگذاری کتابخانه مهری سویزی برگزار می‌شود

مراسم نکوداشت و نامگذاری کتابخانه زنده‌یاد مهری سویزی همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی، روز سه‌شنبه 25 آبان برگزار می‌شود.

مراسم نکوداشت و نامگذاری کتابخانه زنده‌یاد مهری سویزی همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی، روز سه‌شنبه 25 آبان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، شیوا مقدم رئیس فرهنگسرای خانواده از برگزاری مراسم نکوداشت و نامگذاری کتابخانه زنده‌یاد مهری سویزی استاد تعلیم و تربیت و عضو شورای اندیشه ورز سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در روز سه‌شنبه 25 آبان، همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی و سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه (س) خبر داد و گفت: این‌نامگذاری برای قدردانی و ارج نهادن از کوشش‌ها و زحمات ارزنده آن بانوی فرزانه و به منظور بهره‌مندی شهروندان از آثار و آراء زنده‌یاد سویزی با حضور جمعی از مدیران فرهنگی و آموزشی در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود.

وی افزود: در این‌برنامه «کتاب واکاوی مسائل خانواده» آخرین اثر مهری سویزی رونمایی می‌شود که در مقدمه آن نوشته است: وضعیت خانواده در هر کشوری با شاخص‌هایی چون میزان ازدواج، طلاق، فرزندآوری، تداوم و رضایتمندی اعضای خانواده سنجه و ترسیم می‌شود که در حال حاضر با توجه به این شاخص‌ها خانواده سرنوشت دردناکی را در جهان دارد این کتاب حاصل نگرش و نگارش محققانه جمعی از نویسندگان است که آن را از جذابیت علمی برخوردار نموده و ما امیدواریم با این حرکت بتوانیم گامی در جهت کاهش مشکلات جامعه و اتخاذ تصمیم گیری‌های صحیح برداریم.

رئیس فرهنگسرای خانواده در ادامه گفت: زنده‌یاد سویزی در جهت تبیین شخصیت متین زن و نیز تحکیم نهاد خانواده در فرهنگ اسلامی و ایرانی، اهتمامی بلیغ داشت و «خانواده کارآمد و متعالی»، «تعلیم و تربیت قرآنی» و «احیای نقش های والدینی در چهل گفتار فاطمی» از کتاب های اوست. مهری سویزی دانش آموخته دکترای عرفان اسلامی و استاد تعلیم و تربیت بود، نگارش 15 جلد کتاب و بیش از 400 مقاله در حوزه‌های مطالعات زنان و مدیریت خانواده و نیز برنامه ریزی امور فرهنگی، حضور فعال و مؤثر در برنامه‌های رسانه ملی به‌عنوان بانویی خطیب توانا و فرزانه از جمله فعالیت‌های موثر این فرهیخته‌ای انقلابی و پژوهشگری اخلاقمند بود.

این‌مراسم روز سه‌شنبه 25 آبان از ساعت 15 در کتابخانه زنده یاد مهری سویزی در خیابان سیدجمال الدین اسدآبادی (یوسف‌آباد)، خیابان بیست و یکم، بوستان شفق برگزار می‌شود.