شنبه 27 دی 1404

مربی پیکان: حق ما برای میزبانی از ذوب‌آهن ضایع شد / لیگ نزدیک و جذابی را شاهد هستیم

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
مربی پیکان: حق ما برای میزبانی از ذوب‌آهن ضایع شد / لیگ نزدیک و جذابی را شاهد هستیم

مربی پیکان گفت: لیگ خوب و پویایی داریم و توازن قدرت هم شاهد بوده‌ایم. باشگاه‌هایی مثل پیکان با بودجه مشخص و معقول توانستند شانه‌به‌شانه تیم‌های متمول و پرهزینه بازی کنند

خبرگزاری میزان -

ابراهیم شکوری مربی تیم فوتبال پیکان در نشست خبری پیش از مصاف با ذوب‌آهن، اظهار داشت: نیم‌فصل اول عملکرد فنی پیکان از نظر کیفی خوب بود و باشگاه ما شجاعت جوان‌گرایی دارد و این فلسفه فوتبالی باشگاه پیکان است. در نیم‌فصل اول 10 تا 12 بازیکن جوان از جمله کسری طاهری، ایلیا کرمی و... بازیکنانی 16ساله تا 22ساله در ترکیب تیم پیکان بازی کردند. باشگاه پیکان چشم‌اندازی بلندپروازانه دارد. ترانسفر غندی‌پور یکی از ترانسفر‌های خوب و بزرگ ایران بود و آورده خوبی هم داشت.

وی درباره موضوع ورزشگاه و میزبانی از ذوب‌آهن ادامه داد: ابتدا ورزشگاه شهر قدس را معرفی کرده بودیم و حق پیکان در خصوص میزبانی در این ورزشگاه ضایع شد. به‌هرحال ورزشگاه خانگی ما اکنون پاس است و تیم پیکان یکی از قدیمی‌ترین و باسابقه‌ترین باشگاه‌های تهران و ایران است. امیدوارم از باشگاه پیکان که از جمله باشگاه‌های بازیکن ساز است، حمایت بیشتری شود. لیگ خوب و پویایی داریم و توازن قدرت هم شاهد بوده‌ایم. باشگاه‌هایی مثل پیکان با بودجه مشخص و معقول توانستند شانه‌به‌شانه تیم‌های متمول و پرهزینه بازی کنند و حضور مربیان جوان از جمله سعید دقیقی از نکات خوب لیگ این فصل است.

مربی پیکان در پایان درباره عملکرد تیم امید در جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا خاطرنشان کرد: نتایج تیم مشخص و گویاست، اما من به باشگاه خودمان برمی‌گردم. اینکه بازیکنی مثل کسری طاهری را کمتر کسی رویش حساب می‌کرد در تیم پیکان بازی کرد و درخشید و بازیکن ثابت تیم ملی شد و در تیم امید هم حضوری درخشان داشت و بعد از غیبت او در تیم امید آمار گلزنی تیم امید افت کرد. طاهری در 3 بازی برای تیم امید 5 گل زد. بازیکنان دیگری هم مثل عرفان جمشیدی و افشین صادقی هم در تیم امید داشتیم که صادقی در این دوره دعوت نشد. البته مصدومیت کسری طاهری به تیم ما هم در نیم‌فصل اول ضربه زد. نتایج تیم امید هم اصلاً مناسب نبود و همه فوتبالی‌ها از این نتایج ناراحت هستیم.