سه‌شنبه 14 اسفند 1403

مردم پایتخت از تردد غیرضروری خودداری کنند

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، حامد یزدی مهر، از صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا توسط مدیریت بحران در استان تهران خبر داد و اظهار داشت: آلودگی هوا ادامه دارد و شاهد انباشت آلاینده‌ها هستیم.

وی با اشاره به کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای همه گروه‌ها اظهارداشت: به همه شهروندان توصیه می‌شود در تردد خودروها مدیریت لازم را داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران گفت: از همه مردم عزیز می‌خواهیم نسبت به هشدارهای صادر شده حساس باشند و با توجه به اعلام های قبلی از وقوع آسیب و خطرهای احتمالی جلوگیری کنند.

وی اظهار داشت: با تشدید شدت آلودگی هوا همه دستگاه‌های خدمات رسان به حالت آماده باش در آمده و توصیه اکید می‌شود که مردم به‌ویزه افراد دارای بیماری زمینه‌ای از حضور در فضای باز خودداری کنند و کاهش تردد خودروها و اتخاذ تدابیر مدیریتی در دستور کار باشد.