مرد مسلح جمجمه فردی را که فرزندانش برای چیدن آلو وارد باغ او شده بودند متلاشی کرد

عصر روز دوشنبه گذشته در جاده روستای دهشک مشهد مرد 55 سالهای خودرو را مقابل یک باغ متوقف کرد. دو کودک و همسر وی با ورود به باغی که درآن باز بود، مقداری آلو چیدند اما ناگهان برادر صاحب باغ از راه رسید و به سرزنش آن ها پرداخت.
به گزارش خبرآنلاین روزنامه خراسان نوشت: او همچنین موضوع را به صاحب باغ اطلاع داد که دقایقی بعد «مصطفی - ب» (صاحب باغ) سلاح شکاری دولول را برداشت و سوار بر پژو206 به محل باغ آلو رسید.
او پس از مشاجره لفظی با مرد رهگذر، ناگهان سر مرد راننده را هدف گرفت و از فاصله خیلی نزدیک به گونه ای شلیک کرد که نیمی از سر وی متلاشی شد و خون آلود برکف جاده روستایی افتاد. کودکان خردسال که هنوز وحشت زده بودند، اشک ریزان به طرف پیکر بی جان پدرشان دویدند و مادر آن ها نیز به خاطر افتادن روی زمین مجروح شد.
طولی نکشید که با فرار مهاجم مسلح از کنار باغ آلو، خبر این جنایت وحشتناک در بی سیم های پلیس پیچید و بدین ترتیب گروهی از عوامل انتظامی به طرف محل وقوع جنایت حرکت کردند. همسر مقتول فیلمی کوتاه از صحنه ورود مسلحانه صاحب باغ و شروع درگیری به خاطر چیدن آلو گرفته بود. همچنین کودکان مقتول آلوهای چیده شده را از ترس مقابل در باغ رها کرده بودند و در کنار مادرشان اشک می ریختند.
بررسی های بیشتر نشان داد گلوله از گوش چپ «مسعود - س» وارد شده و جمجمه وی را متلاشی کرده است که کارشناس سلاح نیز شلیک از فاصله کمتر از 2 متری را تایید کرد.
همزمان با شناسایی هویت عامل جنایت مسلحانه، گروهی از افسران برای دستگیری وی اعزام شدند.
ساعتی بعد عوامل انتظامی موفق به بازداشت متهم به جنایت شدند. بازجویی از «مصطفی - ب» در اتاق رئیس پاسگاه فردوسی شروع شد.
این مرد 40 ساله در اعترافات خود گفت: من از قبل با مرحوم هیچ آشنایی نداشتم و او را نمی شناختم. آن ها وارد باغ من شده بودند و زمانی که من رسیدم، همسر و فرزندانش درون باغ من بودند و خودش هم بیرون باغ داخل خودرو نشسته بود. اول برادرم متوجه شد و به آن ها گفت: این ها مال مردم است چرا این کار را می کنید؟! وقتی من هم به محل باغ رسیدم به آن ها گفتم: اگر میوه می خواهید به خودم بگویید به شما می دهم! در باغ ما به روی همه باز است و دست خیر داریم!...
عامل این جنایت تکان دهنده ادامه داد: اشتباه من بود که این اسلحه کثافت را با جواز خریدم... چند وقت قبل هم به خاطر تیراندازی که در این محدوده شد عوامل انتظامی برای جمع آوری سلاح آمدند اما من اشتباه کردم که اسلحه را تحویل ندادم!
وی همچنین مدعی شد: مرحوم با یک چاقوی بلند آمده بود و قصد داشت مرا بزند که من چند تیر هوایی شلیک کردم ولی او بازهم به من نزدیک شد و در فاصله بسیار کوتاهی از من قرارگرفت که در این هنگام باز هم خواستم تیر هوایی بزنم ولی متاسفانه حافظ ماشه کنار رفته بود و گلوله شلیک شد.
23302
کد خبر 2098907