یک‌شنبه 19 اسفند 1403

مرگ 2 مرد بر اثر انفجار مواد محترقه / «چهارشنبه‌سوری» همچنان قربانی می‌گیرد

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
مرگ 2 مرد بر اثر انفجار مواد محترقه / «چهارشنبه‌سوری» همچنان قربانی می‌گیرد

ساعت 16:40 دقیقه روز 13 اسفندماه در خیابان گلستان تهران انفجاری در یک ساختمان در محدوده کلانتری 153 شهرک ولیعصر رخ می‌دهد.

دو مرد که در سیزدهم اسفندماه بر اثر انفجار موادمحترقه مصدوم شده بودند؛ امروز علی‌رغم دریافت خدمات پزشکی جان خود را از دست دادند.

به گزارش تسنیم، ساعت 16:40 دقیقه روز 13 اسفندماه در خیابان گلستان تهران انفجاری در یک ساختمان در محدوده کلانتری 153 شهرک ولیعصر رخ می‌دهد.

در بررسی‌های اولیه مشخص می‌شود دو مرد 42 و 45 ساله در این ساختمان درحال کار با مواد محترقه "اکلیل سرنج" بودند که این مواد منفجر می‌شود و افراد به شدت مصدوم می‌شوند.

پس از شنیده شدن صدای انفجار سریعاً عوامل کلانتری 153 شهرک ولیعصر و تکنیسین‌های اورژانس به محل حادثه اعزام می‌شوند و با مشاهده کردن اوضاع وخیم این دو نفر آن‌ها را به بیمارستان شهدای یافت‌آباد منتقل می‌کنند.

اما متاسفانه امروز صبح علی‌رغم دریافت خدمات پزشکی؛ این دو فرد جان خود را از دست می‌دهند.

از میان اخبار

نبرد روایت‌ها در ماجرای مسمومیت دانش‌آموزان

جزییات شلیک به پیشانی کودک 5 ساله