دوشنبه 24 شهریور 1404

مسابقات جهانی پهلوانی | ورزشکار افغانستانی: امنیت در ایران برقرار است

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
مسابقات جهانی پهلوانی | ورزشکار افغانستانی: امنیت در ایران برقرار است

مشتاق احمد در گفت و گو با خبرنگار فارس در بجنورد با اشاره به حضور تیم افغانستان در سومین دوره مسابقات بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی اظهار کرد: تقریبا 8 روز است که در ایران هستیم که 6 روز در بیرجند به تمرینات زورخانه‌ای مشغول بودیم و پس‌ازآن برای مسابقات به بجنورد آمده‌ایم.

وی با تأکید بر استقبال مناسب تماشاگران و کشورهای مختلف از این رقابت‌ها گفت: برای سومین بار است که در مسابقات مختلف زورخانه‌ای حضور دارم و پیش از این در جام‌های کشورهای اسلامی و آسیای میانه شرکت داشتم و این مسابقات جهانی در سطح خوبی در حال برگزاری است.

ورزشکار زورخانه‌ای تیم افغانستان، از حضور 8 نفر در این رقابت‌های خبر داد و افزود: ورزشکاران حاضر در تیم افغانستان در رشته‌های میل، سنگ، چرخ، میل سنگین و کباده حضور دارند.

مشتاق احمد همچنین با اشاره به کسب مقام سوم همراه تیم آذربایجان گفت: انتظار داشتیم که مقام دوم را کسب کنیم اما عراق در ورزش‌های زورخانه‌ای دوم شد و افغانستان و آذربایجان مشترکا سوم شدند.

وی درباره وضعیت امنیت در ایران نیز خاطرنشان کرد: طی این روزها در خیابان‌ها و شهرها حاضر شدیم و امنیت خوبی در ایران حاکم است و در بازارها همراه با اعضای تیم به گشت‌وگذار پرداختیم.

این ورزشکار افغانستانی در انتها از تلاش برای کسب مقام بهتر در کشتی پهلوانی نیز گفت و ادامه داد: امیدواریم در کشتی‌های پهلوانی بتوانیم مقام بهتری را نسبت به بخش زورخانه‌ای کسب کنیم.

گفتنی است سومین دوره رقابت‌های بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی با حضور بیش از 100 ورزشکار 20 کشور جهان از امروز در بجنورد آغاز شد و تا 2 بهمن‌ماه ادامه پیدا می‌کند.

انتهای پیام /

افغانستان مسابقات جهانی امنیت کشتی پهلوانی