جمعه 13 شهریور 1405

مسابقه پنهانی همسر شاهزاده انگلیس با اسطوره تنیس

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
مسابقه پنهانی همسر شاهزاده انگلیس با اسطوره تنیس

کیت میدلتون 40 ساله، دوشس کمبریج، و مرد شماره 1 سابق تنیس جهان، راجر فدرر 41 ساله، در یک بازی دوستانه در مکانی پنهانی روبه‌روی هم قرار خواهند گرفت.

دوشس کمبریج و راجر فدرر برای کمک به محرومان با یکدیگر مسابقه تنیس می‌دهند.

کیت میدلتون 40 ساله، دوشس کمبریج، و مرد شماره 1 سابق تنیس جهان، راجر فدرر 41 ساله، در یک بازی دوستانه در مکانی پنهانی روبه‌روی هم قرار خواهند گرفت. خانواده کیت با فدرر دوست هستند، او معلم تنیس شاهزاده جورج 9 ساله است و مهمان عروسی خواهر کیت، پیپا متئوس 38 ساله، هم بوده است. کیت، که حامی باشگاه تنیس آل اینگلند ویمبلدون است، و فدرر برای کمک به کودکان و بنیاد خیریه تنیس LTA با هم مسابقه می‌دهند.

بانوی سلطنتی که در ماه فوریه با تیم ملی انگلیس تمرین کرد و ماه گذشته با قهرمان المپیک «سر بن اینسلی» قایق‌سواری کرد، پیشنهاد این همکاری را داد. او و فدرر در شرق لندن و با حضور بچه‌ها با هم دیدار خواهند کرد.

کاخ کنزینگتون گفت: «بانوی عالی‌رتبه سلطنتی مشتاق حمایت از تنیس پایه و تشویق جوانان از هر پیشینه‌ای برای مشارکت در این ورزش است.»

از میان اخبار

رکورد خاص یحیی گل‌محمدی در بازی اول لیگ برتر

بازتاب صحبت‌های موسوی در رسانه‌های بین‌المللی