پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

مسافران ساری نجف با هواپیمای جایگزین عازم می شوند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مسافران ساری نجف با هواپیمای جایگزین عازم می شوند

ساری - ایرنا - مدیرکل فرودگاه های مازندران با اشاره به فرود اضطرای هواپیمای ساری به نجف گفت که مسافران امشب با پرواز جایگزین عازم نجف اشرف خواهند شد.

سعدالله وطن خواه عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت که مسافران ساری به نجف اشرف ساعت 21 امشب با یک فروند هواپیمای جایگزین عازم نجف می شوند.

وی افزود: ساعت 20 امشب یک فروند هواپیمای مسافری از تهران به مقصد ساری پرواز خواهد کرد تا مسافران را به نجف اشرف اعزام کند.

وی گفت: پرواز شرکت هواپیمایی وارش بشماره 6819 از ساری به مقصد نجف اشرف از نوع B733 با 135 مسافر، دقایقی بعد از برخاستن از باند فرودگاه شهدای ساری، به علت مشکل در موتور شماره 2 درخواست برگشت به فرودگاه ساری را داد و سرکشیک برج مراقبت پرواز، طبق نمودار طرح اضطراری فرودگاه شهدای ساری اقدام به هماهنگی های دقیق و لازم کردند و همه همکاران آتش نشانی و همه ارگانها در حالت آماده باش قرار گرفتند.

وطن خواه افزود: پرواز در ساعت 15:45 دقیقه به وقت محلی سالم به زمین نشست و تمامی مسافران به سلامت از هواپیما خارج شدند.

استان مازندران دارای سه فرودگاه در شهرهای رامسر، نوشهر و ساری است.

برچسب‌ها