دوشنبه 1 دی 1404

مسیر المپیکی کیانوش رستمی / امید ملی پوش وزنه برداری زنده است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
مسیر المپیکی کیانوش رستمی / امید ملی پوش وزنه برداری زنده است

کیانوش رستمی با وجود اوت کردن وزنه‌های خود در جام بین المللی فجر، می‌تواند مسافر المپیک 2020 توکیو باشد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پنجمین دوره رقابت‌های وزنه‌برداری فجرکاپ از 13 بهمن در سالن 6 هزار نفری شهدای رشت آغاز شد. در پایان رقابت‌های روز اول و دوم، نفرات برتر اوزان 61، 67، 81 و 96 کیلوگرم معرفی شدند. رقابت‌هایی که به واسطه گزینشی المپیک بودن، تنها در 7 دسته برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: مدال طلای رستمی پس از اوت در یک‌ضرب

*س_اتفاقی عجیب در دسته 96 کیلوگرم_س*

شاید تلخ‌ترین لحظه رقابت‌های فجرکاپ امسال تا به این لحظه، تصویر نفرات اول تا سوم دسته 96 کیلوگرم بود. جایی که کیانوش رستمی و رضا دهدار شاهد روی سکو رفتن رعد الساج اردنی بودند، آن هم با رکورد مجموع 225 کیلوگرم. آن هم جایی که تنها 5 وزنه‌بردار برای کسب عنوان‌های اول تا سوم در این دسته رقابت می‌کردند و 2 نماینده ایران شاهد مدال‌آوری 3 وزنه‌بردار دیگر شدند.

*س_2 نماینده، 2 اوتی_س*

کیانوش رستمی هر 3 حرکت اول خود در یک‌ضرب را مثل رقابت‌های جهانی 2017، آسیایی 2018 و جهانی 2019 اوت کرد و شانس حضور در جدول مجموع را از دست داد. از طرفی رضا دهدار که در رقابت‌های جهانی تایلند در حرکت دوضرب وزنه 217 کیلویی را مهار کرده بود، تنها 3 ماه بعد در رشت، وزنه 196 کیلویی را نتوانست مهار کند و او هم تنها با مدال نقره یک‌ضرب به کارش در این دوره از مسابقات پایان داد.

بیشتر بخوانید: تکرار تاریخ برای رستمی / کیانوش باز هم اوت کرد

*س_شانس مجدد کیانوش در ادامه راه_س*

اوضاع برای دهدار و رستمی کمی تفاوت دارد. کیانوش برخلاف دهدار همچنان در جدول شانس المپیک 2020 حضور دارد و با وجود اینکه برای چندمین بار در یک میدان بین‌المللی، وزنه‌های خود را اوت می‌کند، هنوز چیزی را از دست رفته نمی‌بیند.

طبق قوانین جدید، هر وزنه بردار در 3 بازه 6 ماهه می‌تواند در هر رقابت گزینشی المپیک که تمایل داشته باشد، شرکت کند. (بازه اول 10 آبان 1397 تا 9 خرداد 98، بازه دوم از 10 خرداد 98 تا 9 آبان 98 و در نهایت بازه سوم از 10 آبان 98 تا 9 خرداد 99). اما در پایان، 2 مسابقه‌ای که بهترین رکورد را در هر بازه برای ورزشکار در پی داشته باشد، برای او محاسبه می‌شود و این یعنی کیانوش می‌تواند در 3 رقابت گزینشی المپیک که در بازه 6 ماهه فعلی باقی مانده است، کسب امتیاز و سهمیه کند. هرچند که رتبه فعلی رستمی (23) در رنکینگ جهانی دسته 96 کیلوگرم، راه دشوار او را برای رسیدن به توکیو 2020 نشان می‌دهد.

*س_رقابت‌های باقی مانده_س*

رستمی به همراه سهراب مرادی، علی هاشمی و علی داودی می‌توانند در رقابت‌های وزنه‌برداری انتخابی المپیک در کلمبیا، غرب آسیا در امارات و قهرمانی آسیا در ازبکستان شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: پایان رویای المپیک برای موسوی / پای رستم و سهراب در میان است

رستمی دوباره خود را برای 3 مسابقه گزینشی المپیک آماده می‌کند. 8 نفر برتر دسته 96 کیلوگرم مسافر المپیک 2020 خواهند شد، اما دیگر نکته مثبت جایی است که کیانوش حتی اگر بتواند بهترین وزنه‌بردار آسیا بعد از 8 نفر برتر جهان باشد، باز هم راهی المپیک 2020 توکیو خواهد شد و با این اوصاف، هنوز هیچ چیزی برای کیانوش رستمی به پایان نرسیده است.

انتهای پیام /

مسیر المپیکی کیانوش رستمی / امید ملی پوش وزنه برداری زنده است 2
مسیر المپیکی کیانوش رستمی / امید ملی پوش وزنه برداری زنده است 3
مسیر المپیکی کیانوش رستمی / امید ملی پوش وزنه برداری زنده است 4