پنج‌شنبه 16 اسفند 1403

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

جانشین فرمانده‌کل انتظامی کشور با تاکید بر برخورد قاطع با هنجارشکنان در رستوران‌ها و تفرجگاه‌ها گفت: هرگونه کار غیرقانونی و هنجارشکنی در اماکن، رستوران‌ها و هتل‌ها و غیره تحت تعقیب و رصد قرار می‌گیرد.

جانشین فرمانده انتظامی کشور: با هنجارشکنان در سواحل، بنا به حکم قانون برخورد می‌شود. قانون فراجا را مکلف کرده که با پوشش‌های غیر معمول و هنجارشکنانه خانم‌ها و آقایان برخورد کند.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با اشاره به برگزاری نخستین آزمون استخدامی ویژه معلولان گفت: این آزمون با تأکید رئیس‌جمهور شهید پس از 9 سال وقفه برای نخستین‌بار در کشور برگزار شد.

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد.

مدیرکل منابع طبیعی ایلام: بعد از خاموش کردن آتش صبح امروز بار دیگر آتش گُر گرفت که با تلاش و ورود به موقع ماموران و مردم مهار شد.

رژیم صهیونیستی بار دیگر اردوگاه النصیرات را علاوه بر چند اردوگاه دیگر در غزه و کرانه باختری هدف حملات خود قرار داده و در پی این حمله ده‌ها فلسطینی به شهادت رسیده و یا مجروح شدند.

قضات دیوان عالی کشور حکم سنگین قضایی مرد جوانی را که زنی متاهل را به بیابان کشانده و بی‌رحمانه هدف 80 ضربه چاقو قرار داده بود، تایید کردند.

کارشناس هواشناسی: افزایش نسبی دما تا اواسط هفته آینده بر قرار است.

مجموعه خانه‌های تاریخی در هم تنیده‌ی قزوینی‌ها؛ کهکشانی و ابطحی در محله شهشهان اصفهان واقع شده است، درِ ورودی این مجموعه خانه‌ها به شکل دالان بوده که ابتدا و انتهای آن سرپوشیده است.

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان از دستگیری فردی که در شهرستان فلاورجان یک نوجوان 17 ساله را با ضربه چاقو به قتل رسانده بود، خبر داد.

فرمانده پلیس راه آهن فرماندهی یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف 165 بسته حاوی مواد مخدر جاساز به روش بلع از مسافری در ایستگاه راه‌آهن خبر داد.

بیماری ویروسی تب دانگ، به وسیله گزش پشه‌ای به نام پشه آئدس به انسان منتقل شده و علائمی همچون تب، سر درد شدید، درد مفاصل، استخوان‌ها و عضلات، درد پشت چشم، بی اشتهایی و استفراغ، به همراه دارد.

فشار خون به عنوان یکی از بیماری‌های زمینه‌ای نقش بسیار مخربی در سلامت افراد دارد و از آن به عنوان قاتل خاموش نام می‌برند.

جانشین فرمانده انتظامی البرز گفت: فردی که سال 1401 در شهر اهواز مرتکب قتل شده بود توسط ماموران انتظامی در یکی از زندان های کرج شناسایی شد.

مدیرکل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: در تولید محصولات غیرمجاز آرایشی از مواد اولیه با گرید صنعتی استفاده می‌شود که برای سلامتی به‌شدت خطرناک است.