سه‌شنبه 4 شهریور 1404

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: اورژانس از مؤثرترین، حیاتی‌ترین و بزرگ‌ترین سازمان‌ها در جوانی جمعیت و سلامت جوانان است.

ویدئویی از بارش باران در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها را مشاهده می‌کنید.

رئیس موسسه تحقیقات جمعیتی کشور از افزایش جمعیت سالمندان در کشور با سرعتی معادل پنج برابر رشد کل جمعیت خبر داد.

اولین برف پاییزی از ساعت‌های اولیه امروز شنبه ملایر همدان را سفیدپوش کرد و موجب خوشحالی مردم شد.

جانشین رئیس پلیس راه فراجا گفت: هیچ‌کدام از جاده‌های کشور به دلیل بارش برف و باران یا ناایمن بودن مسدود نیستند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به بارش برف در ارتفاعات استان و گردنه عسل‌کشان در شهرستان کوهرنگ در حال حاضر این مسیر توسط نیروهای راهداری برف‌روبی می‌شود.

این روزها فضای شهر عطرآگین از بوی خوش گل نرگس است و اگرچه استان خراسان جنوبی در کشور مقام پنجم تولید گل نرگس را دارد اما عطر و بویش در نوع خود بی‌نظیر و جزو رتبه‌های برتر است.

رئیس سازمان هواشناسی با بیان اینکه اما خشکسالی منوط به بارش یک ساله نیست و وضعیت کم آبی در کشور تداوم خواهد داشت، گفت: آلودگی هوا از روز دوشنبه (26 آذر) مجدداً به آسمان تهران باز می‌گردد.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا از اجرای سومین مرحله از طرح عملیاتی مقابله با سرقت منازل و دستگیری 512 نفر سارق و کشف 793 فقره سرقت منزل در کشور خبر داد.

در فضای مجازی، از نفت‌خام صادراتی ایران تا بنزین و گازوئیل و مازوت و گاز مایع، همه‌چیز پیدا می شود و از آنجایی که نظارت کافی وجود ندارد، به‌نظر می رسد ردپای قاچاق در فروش آنلاین سوخت دیده می‌شود.

بارش شدید برف که از بامداد امروز در مناطق مرتفع استان گیلان شروع شده، شهر تاریخی ماسوله را سفیدپوش کرد.

با وجود افزایش نرخ جرائم رانندگی، رئیس پلیس راهور حالا با اعتراف به عدم تاثر این امر در کاهش تصادفات و بدون اشاره به مسئله کلیدی "ایمنی خودرو" صرفاً بر لزوم توجه به سایر عوامل تاکید کرده است!

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به این که 90 درصد سرماخوردگی‌ها ویروسی است، گفت: از لحاظ شمار مبتلایان به آنفلوانزا، افزایش قابل توجهی نسبت به سال‌های قبل نداشته‌ایم.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران با اعلام اینکه در اثر زلزله 4.5 ریشتری در زیراب شهرستان سوادکوه تاکنون 25 واحد مسکونی در این شهرستان خسارت دید، گفت: از شب گذشته تاکنون 14 پس لرزه سوادکوه را لرزاند.

ثبت‌نام نوبت اول آزمون سراسری سال 1404 و همچنین آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجائی از فردا یکشنبه 25 آذر آغاز می‌شود.

بارش برف پاییزی در استان مازندران جاده جواهرده رامسر را سفیدپوش کرد.