یک‌شنبه 23 شهریور 1404

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره اقدامات دولت سیزدهم در حوزه سلامت توضیحاتی ارائه داد.

کارشناس هواشناسی: دمای امروز تهران به 34 درجه می‌رسد. بارش تا چند روز آینده نخواهیم داشت و در بیشتر نقاط کشور افزایش دما پیش‌بینی می‌شود و در مناطق جنوبی افزایش دما به 48 درجه خواهد رسید.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تاثیر معدل در کنکور قطعی و لغو نمی‌شود.

رییس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از جریمه هوشمند متخلفان خبر داد و گفت: به واسطه تعطیلی مدارس نسبت به روزهای قبل از شروع امتحانات ترافیک شهر تهران خلوت تر است.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار فعالیت سامانه بارشی تا یکشنبه آینده از احتمال آبگرفتگی، سیلاب، بارش تگرگ و خسارت به کشاورزان برخی استان‌ها خبر داد.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد 85 قرار گرفته و کیفیت هوای تهران قابل قبول است.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران جزییات انفجار یک واحد مسکونی در خیابان دماوند تهران را تشریح کرد.

زن جوان که با همدستی پدر و برادرش، سناریوی قتل شوهرش را عملی کرده بود، برای تغییر مسیر تحقیقات پلیسی مدعی شد شوهرش برای کار به خارج از کشور رفته است.

نوعروس که از دست رفتارهای خشن شوهر پولدارش خسته شده بود با همدستی و بر اساس نسخه جنایت بار مرد رمال، نقشه قتل او را اجرا کرد.

برخی از افراد به دلیل مشکلات گوارشی از مصرف شیر و لبنیات خودداری می کنند و نمی دانند که این مشکلات به دلیل عدم تحمل به لاکتوز یا عدم حساسیت به لبنیات ایجاد می شود.

روده بزرگ شما نقش حیاتی در هضم دارد و بخش مهمی از دستگاه گوارش شما است.

به‌رغم ادعا و پافشاری وزارت بهداشت بر بی‌خطربودن "قلیان اکسیژن" رئیس انجمن ریه ایران می‌گوید از وجود چنین طرح مطالعاتی بی‌اطلاع بوده‌اند، همچنین گاز به‌کاررفته در این قلیان عوارض بسیار خطرناکی دارد.

یک مطالعه جدید تغییرات مولکولی مشترک و متمایز را در مغز و خون افراد مبتلا به استرس پس از حادثه PTSD و افسردگی MDD را نشان می دهد که چگونه این اختلالات بر مناطق مختلف مغز تأثیر می‌گذارند.

داروهای لاغری یا ضد چاقی به خیلی از افراد کمک می‌کنند وزن کم کرده و آن را حفظ کنند. مصرف دارو می‌تواند بخشی از یک برنامه جامع ضد چاقی باشد.

وکیل امیرحسین مقصودلو گفت: موکلم به برخی از احکام صادره از سوی دادگاه اعتراض داشته و به برخی دیگر هم تمکین کرده است.