شنبه 20 بهمن 1403

اقتصادی وب‌گاه مشرق نیوز

اقتصادی وب‌گاه مشرق نیوز

گمرک تغییرات سود بازرگانی 372 قلم کالا را ابلاغ کرد.

سخنگوی آب و فاضلاب تهران گفت: 35 درصد مشترکان شهر تهران در رده خوش مصرف‌ها قرار دارند، 60 درصد پرمصرف هستند و 5 درصد بد مصرف هستند.

رئیس کل بانک مرکزی از افزایش ذخایر ارز و طلای کشور خبر داد و گفت: تخصیص و تامین ارز برای تولید هر سال صعودی شده است.

در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران، هر اسکناس دلار آمریکا به 46 هزار و 167 تومان و حواله دلار نیز به‌نرخ 43 هزار و 106 تومان رسید.

قیمت خودرو امروز، دوشنبه 11 تیر 1403، در اکثر محصولات داخلی و مونتاژی روند صعودی گرفت.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی از تعیین قیمت‌های جدید بلیت هواپیما توسط ایرلاین‌ها خبر داد و گفت: دلالان بازار حمل‌ونقل هوایی مسافری را برهم زده‌اند.

سی و ششمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران از ساعت 12 فردا سه‌شنبه 12 تیرماه برگزار می شود.

رئیس سازمان هواپیمایی کشور از کاهش عمر ناوگان هوایی کشور به 26 سال خبر داد.

تقریبا 5 سال از ورود وام کمک ودیعه مسکن به ادبیات اقتصادی ایران می گذرد. طبق آمارهای رسمی 30 درصد از متقاضیان واجد شرایط که برای دریافت وام کمک ودیعه مسکن ثبت نام کرده‌اند، موفق به دریافت این تسهیلات شده‌اند و 70 درصد باقی مانده همچنان در صف هستند.

امروز در بازار آزاد قیمت طلای 18عیار هرگرم 3 میلیون و 529 هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید 43 میلیون تومان است.

شاخص بورس امروز 10 تیر1403 با اُفت 23 هزار و 110 واحدی به پله 2 میلیون و 72 هزار و 913 واحدی بازگشت.

رشد سود صنعتی چین در ماه می با توجه به بهبود ناچیز به شدت کاهش یافت.

سی و پنجمین جلسه حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران، امروز یکشنبه دهم تیر ماه 1403 برگزار می‌شود.

بورس کالا شرایط خرید خودرو کامیون کشنده امپاور و کامیون فورس را ابلاغ کرد.

در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران، هر اسکناس دلار آمریکا به 46 هزار و 167 تومان و حواله دلار نیز به 43 هزار و 106 تومان رسید.

تاخیر چند ساعته در پرواز زاهدان - تهران در حالی منجر به کلافگی مسافران شده که با گذشته هشت ساعت همچنان این پرواز به سرانجام نرسیده است.