پنج‌شنبه 7 اسفند 1404

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

رئیس مجلس با بیان اینکه روابط بین ایران و پاکستان از نظر تاریخی، اجتماعی و فرهنگی بسیار دیرینه و عمیق است و دو کشور دارای منافع مشترک فراوانی هستند، گفت: ظرفیت مبادلات اقتصادی ایران و پاکستان بالاست.

معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه با قائم‌مقام وزارت امور خارجه عربستان سعودی دیدار کرد.

مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز پنجشنبه 15 آبان 1404 طی یک سفر استانی به کردستان با اقشار مختلف در این منطقه دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس مجلس در جریان سفر به اسلام آباد نسخه ای از ترجمه کتاب رفراندوم فلسطین به زبان اردو را با موضوع بررسی مسئله فلسطین در اندیشه رهبر انقلاب را به کفیل ریاست جمهوری و رئیس مجلس سنای این کشور هدیه داد.

سردار ایاز صادق رئیس مجلس ملی پاکستان در جریان دیدار با دکتر قالیباف، هدیه‌ای ویژه را به رئیس مجلس شورای اسلامی ایران داد.

پاکستان در 3 موضع آرمان فلسطین، دفاع در برابر رژیم متجاوز صهیونیستی و اپوزسیون برانداز ایرانی؛ مواضعی کاملا هماهنگ و همسو با تهران اتخاذ کرده است.

رئیس جمهور درگذشت 4 تن از پاکبانان زحمتکش و بی‌ادعای شهرداری تهران را به خانواده‌های محترم آنان و همکارانشان در سازمان پسماند تسلیت گفت.

اگر شرایط قبل از برجام بد بود و شاکی هستیم چرا برگشتیم به آن دوران، کسانی‌که باعث قطعنامه‌های قبل از برجام شدند باید جوابگو باشند.

رئیس مجلس کشورمان در جریان سفر خود به پاکستان در دفتر یادبود مجلس ملی این کشور نوشت: ما در مجلس شورای اسلامی ایران در مسیر توسعه همکاری‌ها با پاکستان گام برمی‌داریم و برای آن آینده‌ای روشن متصوریم.

وزیر امور خارجه گفت: رسانه، میدان و دیپلماسی را سه ضلع مکمل قدرت ملی دانست و در اهمیت جایگاه رسانه گفت: روایت درست رسانه‌ای می‌تواند کشورها را به پیروزی برساند.

سخنگوی سپاه گفت: تقریباً دو ماه قبل از جنگ 12 روزه‌، نتانیاهو با ترامپ جلسه گذاشت و ادعا کرد که ظرف سه روز، نظام جمهوری اسلامی ایران را براندازی خواهد کرد.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه به هیچ کشوری اعتماد نمی‌کنیم، گفت: برای تامین منافع ملت ایران، مذاکرات را ادامه می‌دهیم‌.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه دست به دست هم دهیم تا بی‌عدالتی‌ها را از بین ببریم، گفت: چرا باید مردم ایران نسبت به برخی کشورهای همسایه زندگی خوبی نداشته باشند؟

نماینده اردکان در مجلس دوازدهم گفت: مذاکرات رفع فیلتر تلگرام در جریان است و شرط اصلی تضمین امنیت و رعایت ضوابط داخلی کشور است.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در ادامه سفرهای استانی خود وارد استان کردستان شد.

پیروزی زهران ممدانی در انتخابات و درگیری لفظی وی با ترامپ، تحولات سودان، درگذشت ملی‌پوش والیبال کشور، مسائل مرتبط با دولت و... از جمله تیترهای روزنامه‌های چهارشنبه 15 آبان هستند.