شنبه 3 خرداد 1404

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

رییس جمهور دقایقی قبل به دعوت رسمی امیر قطر، تهران را به مقصد قطر ترک کرد.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن به کشورهای منطقه غرب آسیا توصیه کرد: در صورت تجاوز صهیونیست‌ها به کشور شما، اروپایی‌ها از این رژیم حمایت خواهد کرد؛ پس درس بگیرید پیش از آنکه دیر شود.

فرزندان رهبر انقلاب در دفتر حزب‌الله لبنان در تهران حضور یافتند.

اجتماع بزرگ مردم تهران در واکنش به جنایت رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله در میدان آئینی امام حسین (ع) آغاز شد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در رابطه با آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال گفت: به زودی کیفرخواست این پرونده صادر خواهد شد.

محمد اسلامی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران بیان کرد: من در وین و آقای عراقچی در نیویورک با گروسی گفت‌وگو داشتیم و وی تمایل به صحبت با رئیس جمهور را دارد.

رئیس قوه قضائیه در پی حملات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مواضع رژیم جنایت‌کار و متجاوز صهیونیستی در اراضی اشغالی پیامی ارسال کرد.

رییس‌جمهور با اشاره به عملیات وعده صادق 2 گفت: عملیات غرورآفرین شب گذشته نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بار دیگر ثابت کرد گنبد آهنین ادعایی صهیونیست‌ها از شیشه شکننده تر است.

رئیس جمهور گفت: ما ثابت کرده‌ایم که بر سر عزت و غرور ملت‌مان با کسی شوخی نداریم و اگر این رژیم بخواهد خطایی مرتکب شود، پاسخی به مراتب کوبنده‌تر دریافت خواهد کرد.

برخی از هنرمندان کشور با انتشار مطالبی در فضای مجازی از حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی فلسطین حمایت کردند.

رئیس فرهنگستان زبان فارسی با حضور در دفتر حزب‌الله لبنان و دیدار با نماینده حزب‌الله در تهران شهادت سید مقاومت را تسلیت گفت و به همین مناسبت یادداشتی در دفتر یادبود شهادت «سیدحسن نصرالله» نوشت.

معاون حقوقی رئیس جمهور اظهار کرد: وعده صادق 2 عملیاتی در راستای دفاع مشروع و حمایت از شهروندان و سرزمین ایران است.

رئیس جمهور در اولین حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه حضور یافت.

فاطمه مهاجرانی گفت: در جلسه امروز گزارش حملات شب گذشته ارائه شد و گزارش تمهیدات بخش‌های مختلف در این زمینه، داده شد.

وزیر کشور گفت: با همکاری با فراجا و سایر دستگاه‌ها این کار را دنبال می‌کنیم و باید خروج اتباع از کشور صورت بگیرد.