سیاسی وبگاه مشرق نیوز
سیاسی وبگاه مشرق نیوز
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی چهارشنبه 4 مهر 1403 به ریاست محمدباقر قالیباف و با حضور 212 نماینده برگزار شد.
جزئیاتی از سومین روز سفر رئیسجمهوری اسلامی ایران به نیویورک اعلام شد.
معاون اول رئیسجمهور خطاب به مدیران دولتی، گفت: طرحهای خوبی در مقطعی انجام شد و بنا بود بر اساس شایستهگزینی همکاران استفاده شوند، به همین جهت جز بر اساس ضوابط، حتی یک نفر را نپذیرید.
اعضای مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس، سعید رحمتزاده را به عنوان نماینده معین بندرانزلی انتخاب کردند.
وزیر خارجه سوئیس امروز با همتای ایرانی خود در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل دیدار و گفتوگو کرد.
در پنجمین روز از هفته دفاع مقدس جمعی از پیشکسوتان و فعالان عرصه جهاد و مقاومت امروز چهارشنبه 4 مهر 1403 با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
مراسم بزرگداشت سومین سال رجعت علامه حسن حسنزاده آملی چهارشنبه 4 مهر 1403 با حضور غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در فرهنگستان علوم برگزار شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، مواضع مسعود پزشکیان را در مجمع عمومی سازمان ملل درست و اصولی عنوان کرد و گفت: بیانات رئیسجمهور انقلابی بود.
در پنجمین روز از هفته دفاع مقدس جمعی از پیشکسوتان و فعالان عرصه جهاد و مقاومت امروز چهارشنبه 4 مهر 1403 با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
برخی از چهرههای فرهنگی کشور اللخصوص بازیگران در دیدار امروز چهارشنبه 4 مهر 1403 با رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) حضور پیدا کردند.
از آن رو که در نیت رییس جمهور در دشمنی با رژیم غاصب شکی نیست پس چنین کلامی یا ناشی از لغزش زبانی مانند همان جمله برادری با آمریکا است یا ناشی از مشاوره های نادرست به جناب رییس جمهور.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبهای، تعداد اعضای اصلی و علی البدل شورای اسلامی روستا را تعیین کردند.
دبیر شورای نگهبان گفت: دفاع مقدس الگوی مجاهدان جبهه مقاومت است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون اجتماعی و دیوان محاسبات موضوع مربوط به بیمه کارگران ساختمانی را پیگیری کند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس مجلس دستور داده تا 15 روز آینده گزارشی کامل از حادثه معدن طبس تهیه و به نمایندگان ارائه شود.