یک‌شنبه 19 مرداد 1404

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی اگر خود باشد، مطمئن باشید که زیر این تهاجمات دوام نخواهد آورد.

سفیر آلمان در تهران در پی اظهارات سخیف صدراعظم آلمان و حمایت او از قانون شکنی و اقدامات ناقض حقوق بین الملل رژیم صهیونی، به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید تهران به وی ابلاغ شد.

شورای هماهنگی بانک‌ها نحوه فعالیت شعب بانک‌ها در شهر تهران در هفته آینده (31 خرداد الی 2 تیرماه) را اعلام کرد.

سخنگوی عملیات وعده صادق3 گفت: پیش‌تر هشدار داده بودیم که سرتاسر آسمان سرزمین‌های اشغالی بی‌دفاع بوده و هیچ نقطه امنی وجود نخواهد داشت.

نرخ بهره پایین‌تر، به نفع قیمت طلا است زیرا هزینه نگهداری دارایی‌های بدون بازده مانند این فلز ارزشمند را کاهش می‌دهد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در نامه‌ای به نهادهای بین المللی، حملات مکرر به مراکز غیرنظامی به ویژه بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و منازل مسکونی از جمله بیمارستان‌های حکیم و فارابی، را محکوم و آن را نقض صریح حقوق بشر عنوان کرد.

شهردار شهر حیفا در واکنش به حملات موشکی ایران به پالایشگاه‌های بازان اعلام کرد این پالایشگاه‌ها نه‌تنها امنیت انرژی اسرائیل را تضمین نمی‌کنند بلکه نمادی از شکست جدی در حوزه انرژی و امنیت هستند و باید فوراً تخلیه شوند.

دبیرکل جنبش نجباء عراق درپی یاوه‌گویی ترامپ و تهدید به ترور رهبر معظم انقلاب کل منافع، اتباع، نظامیان و دیپلمات‌های آمریکایی را تهدید کرد.

سخنگوی عملیات وعده صادق 3 اظهار داشت: هشدار می‌دهیم که رژیم صهیونیستی دیگر توان تحمل ضربات اقتصادی را ندارد.

کانال 14 کانال تبلیغاتی نتانیاهو است؛ در روزهای آینده، این شبکه هدف حملات موشکی ایران قرار خواهد گرفت.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی گلستان گفت: با مشاهده تعدادی هواگرد در آسمان برخی شهرهای گلستان، پدافند هوایی ارتش بموقع و هوشمندانه عملیات دفاعی انجام داد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نبرد پی در پی جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی طی یک هفته اخیر، گفت: تبلور جدیدی از نیروهای مسلح ما و ملت ما به نمایش درآمد.

فعال اصلاح‌طلب: انتقام از اسرائیل مستلزم وحدت ملی و همسبتگی بیش از پیش ما در این شرایط است.

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، از شورای امنیت خواستار توقف فوری کلیه حملات رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته ای شد.