سیاسی وبگاه مشرق نیوز
سیاسی وبگاه مشرق نیوز
قهرمانان تیم ملی کشتی ایران امروز یکشنبه 13 مهر 1404 با حضور در مجلس مورد تجلیل و تقدیر رئیس مجلس و نمایندگان قرار گرفتند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی کشور، حذف چهار صفر از پول ملی را تصویب کردند.
در سحرگاه 23 خرداد، اسرائیل با اجرای حملهای هماهنگ و غافلگیرکننده، تلاش کرد ساختار دفاعی جمهوری اسلامی را در هم بشکند. اما در کمتر از 48 ساعت، تحولات میدانی حقیقت دیگری را به مهاجم نشان داد.
عناصر اسرائیل با سنجش نوع و کیفیت همکاری افراد داخل ایران برای خرابکاری احتمالی آتی، بانک اطلاعاتی خود را تکمیل میکنند.
جریان سلطنتطلب با راهاندازی یک وبسایت، اقدام به جمعآوری امضاهای تقلبی برای دفترچه سوریهسازی رضا پهلوی کرده است.
فراجا برای بهبود عملکرد خود نیاز به بازسازی در حوزه نگرش به منابع انسانی دارد. این جراحی عمیق و کمی دردآور پلیس را چند پله دیگر نیز ارتقا خواهد داد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای منظم طرح کالابرگ الکترونیک و پیگیری نهضت ساختمان مسکن، آرامش پایدار برای جامعه رقم خواهد زد.
رئیس مجلس در دیدار با قهرمانان کشتی گفت: شما در میدان ورزش سربازی کردید و پرچم پرافتخار ایران را در این روزهای حساس به اهتزاز درآوردید.
وزیر ورزش و جوانان گفت: کشتی سرمایه ملی است که باید پیش از پیش مورد حمایت و توجه قرار گیرد.
رئیس فدراسیون کشتی در نشست غیررسمی مجلس با اشاره به حمایتهای مستمر نمایندگان از این ورزش، تأکید کرد که کشتی مظهر وفاق ملی است.